POCO, un brand de telefoane mobile desprins din Xiaomi, lansează o campanie de reduceri care se va desfășura în perioada 6-8 februarie în rețeaua partenerilor autorizați din România.

Două dintre cele mai populare telefoane inteligente ale brandului, POCO X3 NFC (6GB+64 GB, 6GB+128GB) și POCO M3 (4GB+64 GB, 4GB+128GB), vor avea un discount de 10% din prețul recomandat de vânzare, în momentul adăugării lor în coșul de cumpărături.

POCO X3 NFC duce atât experiența de gaming cât și pe cea de utilizare zilnică la un nou nivel. Dotat cu cel mai puternic procesor 4G Qualcomm de pe piață, Snapdragon 732G, POCO X3 NFC oferă performanță de top și capabilități AI care îi vor impresiona până și pe cei mai pretențioși gameri.

Echipat cu cea mai mare baterie din categoria sa, de 6,000 mAh, POCO M3 este conceput să reziste peste 5 zile dacă este folosit la un nivel normal și puțin sub 3 zile, la un nivel de folosire moderat. Dotat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 662, POCO M3 oferă o experiență nemaiîntâlnită la acest nivel de preț.

Campania reducerilor de weekend POCO poate fi urmărită de utilizatori prin accesarea următoarelor link-uri:

Altex: http://bit.ly/OfertaPOCO-Altex

eMAG: http://bit.ly/OfertaPOCO-eMag

PCGarage: http://bit.ly/OfertaPOCO-PCgarage

Media Galaxy: http://bit.ly/OfertaPOCO-MediaGalaxy

Mi-Home: http://bit.ly/OfertaPOCO-Mi-Home

Cel.ro: http://bit.ly/OfertaPOCO-CEL

evoMAG: http://bit.ly/OfertaPOCO-Evomag

Flanco: http://bit.ly/OfertaPOCO-Flanco