E vară, e perioada concediilor, e vremea pozelor spectaculoase și a scăldatului în mare și în piscină. Un telefon rezistent la apă îți poate face concediul mai plăcut (cui nu-i plac selfie-urile subacvatice?) sau mai lipsit de griji (dacă te împing prietenii în piscină des, măcar știi că telefonul nu pățește nimic).

Primul smartphone de pe lista noastră este și cel mai spectaculos din punct de vedere al designului. Vorbim despre Samsung Galaxy S8 Plus, care, pe lângă faptul că este un telefon performant, arătos și revoluționar, este și un telefon rezistent la apă. Samsung Galaxy S8 Plus are un display de 6,2 inch care ocupă întreaga suprafață frontală. Sub el se ascund un procesor Snapdragon 830, 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare. Telefonul are și una dintre cele mai bune camere de pe piață, senzorul principal fiind unul de 16MP foarte bun și în condiții de lumină scăzută. Samsung Galaxy S8 Plus are rezistență la apă IP68, este disponibil la reducere zilele acestea și îl poți cumpăra de aici.

iPhone 7 este următorul telefon rezistent la apă din lista noastră și primul smartphone de acest gen lasat de Apple. iPhone 7 are un display de 4,7 inch și se potrivește în mâna oricui. Chiar dacă îl scapi în apă, nu pățește nimic, fiind certificat cu IP67. Are un procesor Apple A10 și 3GB memorie RAM, iar performanțele sunt excelente, iar camera foto de 12MP se descurcă foarte bine în majoritatea condițiilor. iPhone 7 beneficiază și el de o reducere și îl poți cumpăra de aici.

HTC U11 este un telefon mare cu un display de 5,5 inci și rezoluție QHD. Sub el se ascunde un procesor Snapdragon 835, de ultimă generație, dar și 4GB memorie RAM. Camera foto principală este, potrivit publicației de specialitate DxOMark, cea mai bună de pe piață la momentul actual și are un senzor de 12MP cu tehnologie UltraPixel. Funcția Edge Sense este, totuși, cea care aduce elementul de "inedit". Edge Sense este numele dat de HTC tehnologiei sensibile la presiune care este încorporată în marginile telefonului. HTC U11 este un telefon pe care îl poți strânge pentru a activa diverse funcții. HTC U11 este și un telefon rezistent la apă, iar funcția Edge Sense o poți folosi și pentru a face fotografii subacvatice. Îl poți cumpăra de aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.