Primul telefon rezistent din lista noastră este și cel mai scump. RugGear RG740 este un smartphone rezistent la trânte, apă, praf și temperauturi extreme. Are un display HD cu diagonală de 4,7 inch și rezoluție HD. Sub acesta are un procesor quad-core de 1,2Ghz și 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 16GB. Telefonul este rezistent la apă și poate sta scufundat la o adâncime de 2 metri, până la 30 de minute. Camerele foto sunt de 13 și 5MP, iar telefonul poate fi cumpărat de aici.

Cei care vor un telefon rezistent de la un brand consacrat, pot opta pentru Samsung Galaxy Xcover 4. Prețul este mult mai mic decât al smartphone-ului anterior, dar specificațiile sunt similare. Display-ul de 5 inch are rezoluție HD, procesorul are patru nuclee, iar memoria RAM este de 2GB. Spațiul de stocare este tot de 16GB, iar camerele foto sunt de 13 și 5MP. Bateria este mai mică, de 2.800 mAh, dar rezistența la apă și praf este aceeași, adică IP68. Smartphone-ul rezistent poate fi cumpărat de aici.

Ultimul telefon din lista noastră cu terminale pentru antreprenori împiedicați este și cel mai ieftin. Este vorba despre un model de la iHunt, mai exact iHunt S10. Smartphone-ul este făcut să reziste la apă, praf și trânte serioase. Are un display de 5 cu rezoluție HD. Are tot un procesor quad-core și tot 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare de 16GB poate fi extins prin card microSD. Camerele foto sunt făcute de Sony și au 13, respectiv 5MP. Bateria este impresionantă, având 5.000 mAh și se încarcă și rapid, mulțumită funcție Fast Charge. Telefonul rezistent poate fi cumpărat de aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.