Serviciul Tapo Care oferă posibilitatea stocării video în cloud timp de 30 de zile, funcția de detectare a mișcării, detectare a prezenței unei persoane, semnalarea plânsului copiilor, dar și a încălcării unei zone de intimitate delimitată anterior.

Atunci când camera Tapo este pornită, toate momentele captate de dispozitiv pot fi stocate de Tapo Care, fără ca utilizatorii să se îngrijoreze cu privire la limitările în ceea ce privește spațiul de stocare. Aceștia pot verifica toate clipurile înregistrate oricum, oriunde, indiferent de statusul camerei, pentru că Tapo oferă acest serviciu de stocare în cloud.

Serviciul Tapo Care este realizat pentru a satisface nevoile din ce în ce mai mari și mai complexe ale utilizatorilor de camere de supraveghere, produse care devin populare pentru orice fel de locuință. În acest an, algoritmul Tapo Care a fost îmbunătățit pentru a susține funcții mai performante, precum detectarea prezenței oamenilor, identificarea plânsului copiilor sau o zonă de securitate.

  • Detectarea prezenței persoanelor: funcția de detectare a prezenței persoanelor este o actualizare a funcționalității tradiționale de detectare a mișcării, regăsită ca implementare pe multe camere de securitate standard. Astfel, utilizatorii pot monitoriza precis mișcarea persoanelor, iar notificările vor fi trimise către smartphone doar atunci când este necesar.
  • Semnalarea plânsului copiilor

Tapo Care este un serviciu care a realizat funcția de semnalare a plânsului copiilor pentru a redefini camerele tradiționale Tapo. Astfel, ele devin un monitor de supraveghere a copiilor, prin combinarea funcțiilor de detecție a prezenței persoanelor și a plânsului bebelușilor. Atunci când cel mic plânge, utilizatorii vor primi instantaneu o notificare, pentru a merge să vadă ce se întâmplă.

  • Protecția zonei private

TP-Link își încurajează clienții să delimiteze anumite zone pentru a împiedica înregistrarea activității în anumite spații din care nu se dorește stocarea informației.

Serviciul Tapo Care este disponibil pentru un trial gratuit în primele 30 de zile*, iar pentru a-l accesa utilizatorii trebuie să parcurgă câțiva pași. Aceștia trebuie să instaleze și să configureze camera, să intre pe bannerul Tapo Care din aplicație, să confirme acordul de utilizare, apoi se pot bucura de serviciu timp de 30 de zile, fără costuri suplimentare.

Planurile de abonament disponibile încep de la 17,99 lei lunar și diferă în funcție de numărul de dispozitive conectate și de opțiunile selectate.