Nu puține sunt momentele în care dorim să montăm sau să efectuăm reparații pe cont propriu, însă din lipsa unor unelte adecvate și minime cunoștințe în domeniu, producem stricăciuni mai mari. Pentru a evita eventualele pagube, este indicată angajarea unui meșter, care deține tot ce este necesar pentru efectuarea lucrării.

De ce să apelați la un meșter pentru montarea televizorului?

Montarea televizorului pe cont propriu poate fi o bătaie de cap. Încercarea de a poziționa corectul suportul, de a ridica și monta corect televizorul pe un perete reprezintă adevărate provocări pentru fiecare dintre noi. Date fiind costurile ridicate ale televizoarelor, montarea lor pe un perete trebuie efectuată de un profesionist, pentru a evita montarea necorespunzătoare a suportului și deteriorarea televizorului.

Un meșter profesionist se va ocupa de fixarea corectă a suportului, de instalarea televizorului și de ascunderea firelor, fie în perete, fie în profile speciale. În acest caz, trebuie să căutați un profesionist care să se poată ocupa atât de montarea televizorului, cât și de electricitate și care să beneficieze de cunoștințe de tâmplărie, pentru reparațiile minore necesare în urma instalării și ascunderii firelor.

Găsiți un meșter priceput care să vă ofere servicii de calitate

Orice lucrare în locuință, indiferent de nivelul ei, trebuie efectuată corespunzător pentru evitarea producerii pagubelor însemnate pe viitor. În acest caz, găsirea unui meșter priceput care vă poate estima timpul și costul lucrării, dar care să ofere servicii de calitate, este imperios necesară.

La fel ca și montarea televizorului pe un perete, găsirea unui meșter poate fi o adevărată provocare. În acest sens, s-a dezvoltat aplicația Wilio. Aceasta este special creată pentru a veni în ajutorul clienților cu diferite nevoi. Utilizarea aplicației este extrem de simplă, putând fi accesată atât de pe calculator, cât și de pe un smartphone.

Programați-vă o estimare de preț și discutați detaliile cu meșteri pricepuți prin intermediul aplicației Wilio. Veți afla în acest fel complexitatea operațiunii, fiindcă aceasta nu presupune doar găurirea pereților, ci ajustarea suportului, desenarea distanțelor, atașarea structurii pe perete, montarea televizorului, verificarea fixării acestuia, precum și instalarea firelor și conexiunilor necesare și reparații minore în urma trasării și găuririi pereților. Aveți nevoie de un meșter specialist, care să execute toate aceste lucruri fără nici un fel de probleme, iar lucrarea finală să fie o adevărată capodoperă.

Care sunt prețurile pentru montarea unui televizor pe perete?

Prețurile pentru întreaga execuție diferă în funcție de complexitatea lucrării în sine. Pentru măsurarea, găurirea, pregătirea și agățarea efectivă a televizorului, prețurile estimate se învârt în jurului sumei de 100 lei, iar atunci când se dorește și setarea și punerea în funcțiune, ajung până la 400 de lei.

Este important de menționat faptul că acestea sunt orientative, iar un preț exact poate fi aflat doar după contactarea și discutarea cu un meșter pe care îl veți găsi prin intermediul aplicației. Solicitați o oferă și aflați direct de la meșteri prețurile corecte pentru o lucrare excepțională.

Meșterii regăsiți prin aplicație sunt atent verificați în prealabil și dispun de înaltă calificare în montarea televizoarelor, precum și în alte servicii de reparații și întreținere a locuinței. Angajarea unui profesionist vă va scuti de bătăi de cap și de cheltuieli suplimentare ce pot apărea atunci când televizorul este montat incorect.