Astfel, orice telefon Motorola din gama moto g, al cărui cod IMEI1 este înscris pe site-ul www.castigacumotorola.ro, beneficiază de o perioadă de garanție de 3 ani.

În campania de prelungire a garanției intră telefoanele cumpărate în perioada 1-30 noiembrie, care fac parte din seria moto g8 (moto g8 power lite, moto g8 power și moto g8 plus), moto g9 (moto g9 plus și moto g9 play), dar și modelele moto g 5G plus și moto g pro.

„Dispozitivele Motorola achiziționate de la partenerii autorizați beneficiază în mod normal de o perioadă de garanție, acordată de producător, de 24 de luni. Prin programul MotoCare extindem garanția la trei ani pentru telefoanele din gama moto g, pentru că ne dorim să fim aproape de cei care sunt în căutarea unui telefon nou, dar și de cei care se gândesc la perioada sărbătorilor și la cadourile cele mai potrivite pentru cei dragi. Ne aflăm într-un context în care deciziile pragmatice primează, iar gama g de la Motorola a fost dezvoltată din dorința de a oferi utilizatorilor cel mai bun raport preț-calitate, printr-un hardware puternic, cu specificații tehnice dintre cele mai bune, care beneficiază de un preț accesibil. Garanția extinsă îi ajută să se bucure de noul lor telefon Motorola fără griji, pentru că va fi în siguranță pentru următorii trei ani”, a declarat Răzvan Sturza, Mobile Business Group Lead în cadrul Lenovo România.

Gama de terminale moto g este una dintre cele mai apreciate, bucurându-se de popularitate atât în rândul clienților, dar și a specialiștilor și pasionaților de tehnologie. Gama moto g a fost lansată în 2013 și de atunci, cu fiecare nouă generație de telefoane, a menținut un standard ridicat pentru specificațiile tehnice, reprezentând un best buy prin raportul calitate-preț extrem de captivant. Motorola a adus în atenția publicului o serie de telefoane atractive la un preț accesibil, printr-o configurație hardware care rulează fără probleme actualizările sistemului de operare și ale aplicațiilor, cu specificații tehnice de top, care de multe ori rivalizează cu cele de pe telefoane de tip flagship.

Dintre cele mai recente lansări din gama g fac parte moto g 5G plus, moto g9 plus și moto g9 play.

moto g 5G plus democratizează accesul la tehnologie 5G

moto g 5G plus este smartphone-ul care aduce puterea tehnologiei 5G în mâinile tuturor, fără a sacrifica specificațiile importante pentru utilizatori. Smartphone-ul oferă funcții de top, performanțe incredibile, un ecran CinemaVision remarcabil cu o rată de actualizare de 90 Hz, primul sistem dual de camere frontale ultra-wide de pe un telefon Motorola, sistem de camere quad de 48MP și o durată impresionantă de viață a bateriei.

moto g 5G plus vine cu un display de 6,7 inch cu rezoluție full HD+, compatibil cu standardul HDR 10 și cu o rată de refresh de 90Hz, care îl face mai rapid și potrivit și pentru jocuri. Telefonul este echipat cu un procesor Qualcomm 765, ceea ce îl face perfect pentru utilizare zilnică atât pentru business, cât și pentru divertisment, jocuri și rețelele sociale. Memoria RAM este de 6GB, iar spațiul de stocare este de 128 GB. Smartphone-ul are o baterie de 5.000 mAh, oferind o autonomie de până la 2 zile, la o încarcare rapidă la 20W prin încărcătorul Turbo Power inclus în cutie.

moto g9 plus reprezintă un nou standard de experiență

moto g9 plus alimentează pasiunile oferind un sistem de camere quad de 64MP, o baterie masivă de 5000mAh, performanță îmbunătățită pentru jocuri și cel mai mare ecran de pe un telefon moto g - 6,8” Max Vision FHD+.

Sistemul de patru camere de înaltă rezoluție captează orice moment, indiferent de cadru sau lumină. Camera principală a lui moto g9 plus are 64MP și este dotată cu tehnologia Quad Pixel și Night Vision, pentru a surprinde toate amintirile în orice condiții de luminozitate. În plus, dispozitivul este echipat cu obiectivul cu unghi foarte larg, cu o cameră Macro Vision pentru detalii minuscule care permite apropierea de subiect cu de 4 ori mai mult decât un obiectiv standard și cu senzorul de adâncime care surprinde portrete cu aspect profesional.

Capabilitățile AI de top ale procesorului Qualcomm® Snapdragon™ 730G încorporat în moto g9 plus oferă fotografii uimitoare și performanțe optimizate.

moto g9 play beneficiază de un preț special de Black Friday

motorola g9 play este unul dintre primele telefoane din lume echipat cu Qualcomm Snapdragon 662, un chipset rapid pentru ca jocurile şi video-urile redate pe telefon să fie fără întrerupere, cu o grafică vie şi colorată. Fotografiile sunt realizate cu un senzor de 48MP şi tehnologa Quad Pixel cu sensibilitate la lumină de 4X mai mare, se remarcă şi prezenţa modului Night Vision şi a deschiderii largi f/1.7. În plus, motorola g9 play beneficiază de o baterie de 5000 mAh, care permite o utilizare de până la două zile, 64GB spaţiu de stocare şi un ecran de 6.5-inci Max Vision HD+, cu raport de aspect 20:9.

De asemenea, în perioada 05 noiembrie – 02 decembrie, în cadrul campaniei de Black Friday, motorola moto g9 play beneficiază de un preț special de 599 lei, în magazinele Altex şi pe site-ul www.altex.ro.