Trello, instrumentul de gestionare a proiectelor deținut de Atlassian, a cumpărat startup-ul Butler. Suma tranzacției nu a fost dezvăluită. Odată cu această achiziție, Trello își va consolida capacitățile de automatizare, ceea ce va permite aplicației să realizeze în mod automat mai multe operațiuni complexe, scriu cei de la TechCrunch.

„De-a lungul anilor, echipele au descoperit că, prin automatizarea proceselor din Trello cu Butler Power-Up, puteau petrece mai mult timp pe sarcini importante și erau mai productivi. Butler ajută echipele să codeze reguli și procese de business, luând ceva ce putea avea nevoie de zece pași pentru a fi realizat și automatizează într-un singur click”, a scris Michael Pryor, CEO-ul Trello, pe blogul companiei.

Folosindu-se de funcționalitățile pe care le aduce Butler, Trello ar putea deveni mai mult decât un instrument de organizare static și ar permite realizarea mai multor operațiuni de procesare automată a sarcinilor, ceea ce ar reduce substanțial numărul de pași pe care utilizatorii trebuiau să-i facă până acum în mod manual.

Pryor spune că mai multe funcționalități urmează să fie integrate în aplicație.