Trotinetă electrică Android - Archos Citee Connect

Archos Citee Connect dispune de un tablou de bord sub forma unui ecran de 5 inci, cu un panou tactil, care încorporează toate funcțiile unui smartphone. Cu un procesor quad-core, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare, Archos Citee Connect deține toate resursele necesare pentru afișarea vitezei, a distanței parcurse în timpul deplasărilor, dar și a nivelului bateriei. Trotineta dispune de conectivitate 3G, permițându-i utilizatorului să acceseze numeroase aplicații și servicii în timpul deplasărilor în oraș.

Mânerele ergonomice ale trotinetei și roțile mari, de 8,5 inci, rezistente la înțepare și curbate, asigură o suspensie mai bună în timpul deplasărilor. Motorul de 250 W și bateria de 36 V îi conferă dispozitivului autonomie teoretică de peste 25 km în zonele urbane. Archos Citee Connect vine și cu un sistem de recuperare a energiei ce presupune reîncărcarea automata a bateriei la fiecare frânare, pentru o durată de viață mai mare cu 15%. De asemenea, utilizatorii pot reîncărca bateria trotinetei folosind o stație de andocare.

Archos Diamond Omega, unul dintre smartphone-urile francezilor, a ajuns și la noi. Găsiți în link review-ul pentru acest terminal.

Cu un sistem de blocare a bobinei, integrat în șasiu și controlat de o aplicație instalată pe bord, trotineta Archos Citee Connect poate fi parcată în siguranță în orice punct al orașului. Ea poate fi controlată și de la distanță, printr-o aplicație dedicată, instalată pe smartphone-ul utilizatorului.

Archos Citee

Trotineta electrică Archos Citee este fabricată din aluminiu și echipată cu roți mari, pentru ușurință în utilizare și confort sporit în timpul deplasărilor urbane.

Cu 3 viteze, dispozitivul este ușor de condus și poate atinge o viteză de până la 25 km/h, iar accelerarea și decelerarea pot fi ajustate din ghidon. Trotineta le oferă utilizatorilor un nivel ridicat de siguranță, având în dotare un sistem de frânare spate și benzi reflectorizante pe laterale.

În timpul deplasărilor urbane, pe afișajul trotinetei, utilizatorii pot vedea în timp real viteza și nivelul rămas al bateriei. Archos Citee poate susține până la 100 kilograme.

Archos Citee Power

Cu roți mari de 8,5 inci și cu două trepte de viteză, pentru deplasări lente sau rapide, trotineta ARCHOS Citee Power poate fi utilizată chiar și pe teren abrupt, fiind adecvată condițiilor de trafic din mediul urban, dar și confortului utilizatorului. Trotineta poate atinge o viteză de maxim 25 km/h pentru o distanță cuprinsă între 18 și 22 km și oferă un nivel ridicat de siguranță, fiind echipată cu frâne de disc, acoperire anti-alunecare, far, semnalizator pentru frânarea din spate și o sonerie, pentru ca utilizatorii să își poată avertiza prezența în trafic.

Archos Citee si Archos Citee Power vor fi disponibile la nivel european din aprilie 2018, începând de la 399,99 €. Trotineta Google Android Archos Citee Connect va fi putea fi achiziționată începând cu vara acestui an, la prețul de 499,99 €.