Uber Black oferă pasagerilor oportunitatea de a călători în vehicule de ultimă generație, precum Mercedes-Benz Clasa E, Volkswagen ID.4 sau Tesla Model 3. În plus, odată cu lansarea Uber Black, compania își propune să răspundă cererii tot mai mari de servicii premium de ridesharing în România, oferind pasagerilor o opțiune sigură, fiabilă și confortabilă.

Serviciul este disponibil doar în București, fiind disponibile undeva la 300 de mașini pentru acest serviciu, cum am aflat de la Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations la Uber. Dintre mașinile Uber Black, 30% dintre acestea sunt electrice. În lume, produsul poate fi utilizat în mai multe orașe, precum Londra, Paris sau New York.

Cu ce vine nou Uber Black

  • Șoferi de top la fiecare cursă. Șoferii care aleg să conducă cu Uber Black trebuie să mențină un rating minim de 4.85 și să fie licențiați conform legislației în vigoare.
  • Clasa business a ridesharing-ului. Serviciul oferă mașini premium cu scaune din piele, spațiu pentru picioare și un nivel superior de confort. Pasagerii se pot aștepta la aceeași calitate în fiecare cursă, cu modele de la branduri precum Lexus sau Jaguar.
  • Opțiuni gândite pentru a oferi pasagerilor cursa ideală. Pasagerii vor beneficia de o cursă așa cum își doresc. Aceștia își pot personaliza călătoria cu doar câteva apăsări de buton în aplicație, pentru a transmite preferințele șoferilor:
    - Modul Silențios: dacă pasagerii au nevoie să răspundă la mail-uri sau vor doar să se relaxeze, cursa poate fi una silențioasă prin simpla apăsare a unui buton. Dacă, în schimb, preferă o conversație, pot selecta această opțiune.
    - Ajutor cu bagajele: pasagerii pot anunța șoferii că au nevoie de ajutor pentru bagajele lor.
    - Controlul temperaturii: pasagerii pot comunica temperatura pe care o doresc înainte de a urca în autovehicul.
  • Preluări mai flexibile. Pasagerii se pot bucura de mai mult timp pentru a ajunge la mașină – 5 minute până la aplicarea taxei de așteptare, față de cele 3 minute disponibile în alte servicii precum UberX.

„Odată cu lansarea celui mai nou produs al nostru, ne bucurăm că putem îndeplini așteptările și preferințele pasagerilor Uber. Aducem un nou nivel de lux și confort experienței de ridesharing din România, contra unui cost puțin mai ridicat decât pentru Uber Comfort. Credem că lansarea Uber Black în București va asigura o ofertă unică pentru confortul pasagerilor.”, spune Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations la Uber, pentru regiunea Europei Centrale și de Est.

Prețurile Uber Black

O cursă minimă pentru clienții care aleg Uber Black începe de la 38 de lei, pe când cea pentru Uber X pornește de la 16 lei. De exemplu, o cursă Promenada - Centrul Vechi cu Uber Black este 42 de lei. O simulare făcută după lansarea oficială a serviciului ne arată diferențele de prețuri pentur diversele categorii din Uber.

O cursă Piața Victoriei - aeroport costă aproape 47 de lei cu UberX, 56 de lei cu Uber Comfort, 58 de lei cu Uber Select și 87 de lei cu Uber Black.

Simulare cursă Uber: