Serviciul de livrare de mâncare Uber Eats a fost lansat în România în mai 2018, iar în noiembrie anunța își extinde programul de livrare și zonele în care operează. Acum, compania a publicat un anunț de recrutare pentru rolul de General Manager în România.

„În calitate de GM pentru Uber Eats în România, vei avea ocazia unică de a dezvolta și a mări platforma noastră de livrare de mâncare pe una dintre piețele noastre cheie la nivel global”, se arată în anunțul de angajare publicat platforma de joburi Glassdoor.

Potrivit fișei postului, candidatul ideal pentru această poziție ar fi este „cineva cu experiență în dezvoltarea unei afaceri, obsedat să facă ajustări continue pentru a obține excelența operațională și calitatea "Uber" pe tot parcursul experienței clientului”.

Acesta trebuie să aibă cel puțin 7 ani de experiență în business management pe zona de operațiuni, strategie, tehnologie și business development, precum și capacitatea de a lua decizii comerciale în raport cu valorile fiecărui grup din piață.

Printre responsabilitățile pe care le va avea șeful Uber Eats în România se numără strategia de țară, marketingul, eficiența pieței, calitatea, contul de profit şi pierdere (P&L) și experiența clienților.

Anunțul de recrutare pentru General Manager nu este singurul pe care compania îl are disponibil la nivel local. Uber Eats mai caută un Manager de Operațiuni pentru România. Puteți găsi aici toate anunțurile de recrutare ale Uber în România.