Având în vedere că deplasările din timpul săptămânii și cele către și dinspre birou vor juca un rol esențial în revenirea orașelor și a economiei locale, Uber a grăbit extinderea serviciului Uber for Business Commute și a dezvoltat soluții sigure de deplasare pentru companii.

Cu ajutorul noului serviciu Uber for Business Commute, companiile pot oferi ca beneficiu un program de deplasare prin care să acopere costurile pentru drumul spre birou și înapoi spre casă al angajaților, folosind produsele Uber.

Cum funcționează transportul prin Uber pentru companii?

Noile soluții permit companiilor să aleagă atât punctul de preluare, cât și destinația spre care se îndreaptă angajații, cum ar fi adresa biroului sau o stație de tranzit pentru transportul în comun.

De asemenea, pot seta orarul și zilele în care angajații pot beneficia de curse, respectând orele de vârf obișnuite sau un nou program de lucru.

În plus, pot oferi angajaților posibilitatea de a se deplasa la ore convenabile pentru aceștia, inclusiv în timpul nopții sau dimineața devreme, garantându-le o alternativă ușoară, convenabilă și sigură la utilizarea mașinii personale sau a companiei, fără să fie nevoie să caute parcare.

Cum se înscriu companiile

Pentru a beneficia de noile servicii, companiile se pot înscrie gratuit și pot crea conturi pentru angajați în doar câteva ore, printr-un proces online simplificat.

Dintr-un singur cont Uber for Business, companiile pot accesa toate produsele Uber (UberX, Uber Select etc.), fără costuri de activare, abonamente sau cheltuieli minime fixe, plătind doar atunci când utilizează un serviciu.

Platforma include și un panou de administrare a curselor pentru angajați, cu opțiuni simple pentru plăți și facturi.

În ultimele luni, pe măsură ce un număr tot mai mare de companii au început să se pregătească pentru întoarcerea angajaților la locul de muncă, numărul business-urilor care au solicitat produsele Uber for Business a crescut cu 120% în Europa.

Șoferii și pasagerii sunt rugați să poarte măști de protecție și trebuie să confirme că au luat câteva măsuri de siguranță înainte de o cursă. În majoritatea țărilor, șoferii sunt rugați să confirme că poartă o mască de protecție printr-un selfie, înainte de a se conecta în aplicație. Atât șoferii, cât și pasagerii, trebuie să confirme că s-au spălat pe mâini, că au dezinfectat vehiculul și sunt rugați să deschidă geamurile mașinii atunci când este posibil.