Anul acesta mai multe startup-uri românești și reprezentanți ai How to Web, Techcelerator, Activize & Cluj Startups, Rubik Hub și Impact Hub și-au unit forțele pentru cea mai mare prezență românească de până acum la TechCrunch Disrupt Berlin, una dintre cele mai mari conferințe din Europa dedicată startup-urilor.

Peste 60 de reprezentanți ai unor startup-uri și organizații suport din România vor fi prezenți în cele 2 zile ale conferinței din capitala Germaniei, un număr record ca prezență românească la TechCrunch Disrupt Berlin.

17 dintre cele mai promițătoare startup-uri românești vor fi prezente în zona expozițională (Startup Alley) a conferinței în cea de-a doua zi a TechCrunch Disrupt Berlin, pe 12 decembrie, printr-un efort comun al startup-urilor și al unor organizații și huburi ca How to Web, Techcelerator, Activize & Cluj Startups, Rubik Hub și Impact Hub.

Cele 17 startup-uri care alcătuiesc pavilionul românesc sunt:

Startup-urile românești participante vor avea ocazia ca pe lângă expunerea produselor lor alături de cele ale altor sute de startup-uri, să asiste la competiția Startup Battlefield și să ia parte la workshop-uri și sesiuni de networking cu investitori și alți fondatori. De asemenea, 50 de startup-uri dintre cele care expun la Startup Alley vor fi selectate aleatoriu pentru a ține un flash-pitch de 60 de secunde pe scena Showcase Stage.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără colaborarea dintre startup-uri și How to Web, Techcelerator, Activize & Cluj Startups, Rubik Hub și Impact Hub, organizații și hub-uri care sprijină activ startup-urile românești.

How to Web va distribui la TechCrunch Disrupt Berlin și raportul lansat recent la ediția de anul acesta a How to Web - Eastern Disruptors Report, care surprinde transformarea peisajului tehnologic și digital central și est-european și din ultimii ani, de la Prezi, Telerik și Bitdefender până la UiPath, FintechOS, Elrond și TypingDNA.

Găsește raportul aici pe site-ul nostru.