CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a dezvăluit că serviciul va fi lansat în decembrie în mai multe țări din Europa Centrală și de Est la sfârșitul acestui an. Oferta premium SkyShowtime de divertisment exclusiv și emblematic va fi disponibilă în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Muntenegru, Serbia și Slovenia începând cu 14 decembrie. Apoi se va extinde în Albania, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia, începând cu februarie 2023.

SkyShowtime prezintă în premieră cele mai de succes filme, seriale premium, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri legendare de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios și Peacock - toate disponibile într-un singur loc. SkyShowtime va include, de asemenea, programe originale dezvoltate local, documentare și programe speciale.

SkyShowtime înseamnă divertisment de calitate de la cele mai importante studiouri și creatori din lume, oferind mii de ore de divertisment potrivit pentru întreaga familie. Cele mai așteptate seriale și filme din lume își vor găsi locul în selecția disponibilă pe platformă.

Monty Sarhan, CEO SkyShowtime, a declarat: „SkyShowtime a fost creat pentru Europa și suntem încântați că le putem spune clienților din Europa Centrală și de Est că este timpul pentru SkyShowtime. Iar asta înseamnă acces exclusiv la cele mai noi seriale și filme produse de studiourile noastre recunoscute la nivel mondial, precum și o gamă premium de divertisment local de calitate. După lansări de succes în Europa de Nord și Portugalia extinderea pe aceste piețe importante și aducerea SkyShowtime la și mai mulți clienți din Europa, este un moment crucial pentru noi.”

Mai multe detalii despre lista de titluri și prețuri disponibile pentru Europa Centrală și de Est vor fi anunțate înainte de lansarea SkyShowtime pe 14 decembrie.