Proiectul inedit, care vine în sprijinul designerilor români și al brandurilor locale, susținut de Anchor Grup, s-a născut în 2018 și oferă antreprenorilor români, la început de carieră sau deja cunoscuți în piață, un pop-up store dedicat, în incinta centrului comercial București Mall-Vitan. Designers Boutique, prin conceptul unic și prin longevitatea proiectului a adus companiei Anchor Group distincția Gold la categoria "Antreprenoriat" de la Community Index, un centralizator de proiecte și programe de investiții corporative în comunitățile din România.

150 de branduri în 4 ani de Designers Boutique

Prin intermediul Designers Boutique, creatorii români își pot expune colecțiile, într-un spațiu complet mobilat și utilat din centrul comercial și au, în același timp, acces la o nouă comunitate, dar și la know-how-ul de retail și la consultanță de business în domeniile financiar, juridic, HR și marketing. Peste 150 de branduri locale, din categoriile fashion, beauty & deco, au avut ocazia să acceseze programul în cei patru ani de existență a proiectului.

Venera Arapu, Laura Olaru, Kinga Varga, Izabela Măndoiu, NININA, Exclusives, Alina Bradu, Luna de Dana Rogoz, Lisa&Co, Luviane Atelier de Parfumerie, Naiv Clothing, Chicineta, Bluzat, Aer Wear sunt doar câteva nume ale căror creații au fost găzduite de Designers Boutique.

Designers Boutique a devenit cel mai longeviv proiect de promovare a antreprenorilor și creatorilor români, susținând astfel viziunea Anchor Group, care vrea să stimuleze afacerile locale, să promoveze valorile românești și să susțină antreprenorii din țara noastră.