Cu dimensiuni mai mici decât majoritatea telefoanelor inteligente de pe piaţă, Tellur Compact Powerbank poate asigura cel puţin 3 încărcări consecutive pentru un telefon mobil cu baterie de cel puţin 2,000 mAh şi vechime de maxim un an.

Mini bateria cântăreşte numai 180 de grame, cu 6 grame mai mult decât un iPhone X – ca termen de comparaţie, dar îl poate reîncărca de cel puţin trei ori consecutiv, de exemplu. Fiind foarte mică şi uşoară, bateria poate fi purtată în buzunarul de la blugi sau cel de la sacou sau în orice poşetă.

Nu am găsit modelul compact în comerț încă, dar există modele similare de la aceeași companie și pot fi găsite aici.

Baterii externe mari

ASUS ZenPower este un acumulator extern cu dimensiuni reduse și capacitate mare. Are 10050 mAh, deci îți va putea încărca telefonul de câteva ori fără niciun fel de problemă. Cântărește numai 200 de grame șî, atunci când se golește, va trebui să-l lași în priză aproximativ 6 ore pentru a-l reîncărca complet. Îl poți cumpăra de aici.

Dacă preferi un acumulator Samsung, există modele cu capacitate mare, chiar dacă nu beneficiază de standul pentru telefon. Noi am găsit unul cu o capacitate de peste 11.000 mAh, iar modelul poate încărca chiar două dispozitive în același timp. Îl găsești aici.