Upgrade Academy este un accelerator pentru liceu care oferă un plan de educație individualizată, construit pe baza aspirațiilor și abilităților fiecărui elev.

Această inițiativă se materializează sub forma unui proiect cu o structură foarte bine definită, susținut online, în care vom oferi elevilor șansa de a avea acces la persoane care au o experiență vastă în pregătirea pentru admiterea în străinătate și la studenți actuali care vor povesti cum este viața universitară, odată ajunși acolo.

Studenți actuali, studenți proaspăt admiși, alumni și mentori Upgrade Academy (absolvenți Harvard, Oxford sau Cambridge) vor susține diverse activități - workshop-uri, masterclass-uri, Q&A - cu scopul de a răspunde întrebărilor despre ce înseamnă să studiezi ”afară”, demistificând diversele preconcepții despre procesul de aplicare, obținerea de burse, viața universitară și oportunitățile ulterioare.

  1. În prima zi, elevii de liceu vor putea explora procesul de admitere în Marea Britanie și Olanda alături de mentori cu o vastă experiență în domeniu pentru a afla care sunt atributele necesare pentru a ieși în evidență în aplicația lor.
  2. Vor obține o înțelegere aprofundată a ceea ce înseamnă un eseu extraordinar și care sunt aspectele unui interviu care îți vor garanta reușita.
  3. Când vine vorba despre admiterea la universitate, nu există persoană mai potrivită să vorbească despre acest lucru decât un student care a trecut recent prin acest proces.
  4. La secțiunea “Fă cunoștință cu studenți actuali și studenți proaspăt admiși” vor afla cum trebuie construită o aplicație de succes pentru a obține o ofertă la o instituție de top și cum arată viața odată ajuns acolo.
  5. În a doua zi a webinarului, subiectele abordate vor fi studiile în SUA și la Universitatea Bocconi (Milano) și alte instituții academice prestigioase din Europa și din afara Europei, despre care participanții nu au auzit încă.

Prin intermediul unor workshop-uri și masterclass-uri extensive susținute de mentorii Upgrade Academy, elevii vor putea descoperi detaliile care vor scoate din anonimat o aplicație la o facultate Ivy League sau la alte universități de renume din SUA. Iar viață pe tărâmul tuturor oportunităților va fi deslușită de studenți deja ajunși acolo.

Programul constă în evaluări academice și vocaționale, cursuri academice, pregătire pentru teste standardizate și pentru admiterea la facultate, cu scopul de a maximiza șansele de succes la universități de top precum Ivy League (SUA), Russell Group (Marea Britanie), TU Delft (Olanda), University of Amsterdam (Olanda), Bocconi University (Italia).

Mentorii sunt absolvenți ai facultăților de top la nivel mondial, cu o pasiune arzătoare pentru predare și pentru a da înapoi valoare noilor generații. Credem că toți studenții motivați pot, sub îndrumarea optimă, să fie admiși și să aibă succes într-un program universitar transformativ.

Upgrade Academy are în prezent sediul în București, România, și își oferă programele educaționale în toată România folosind conferințe video și servicii cloud.