start-up.ro a organizat la Hotel Lux Garden din Azuga tabăra de antreprenoriat Startup Your Life, între 23 și 26 septembrie, acolo unde antreprenorii au trecut prin 4 zile intensive de workshop-uri și dezvoltare a afacerii.

„Hotelul nostru a fost inaugurat în anul 2008, începând cu sărbătorile de iarnă, nu întâmplător, pentru că suntem amplasați într-o zonă de schi, în apropierea pârtiilor. În fiecare an am venit cu multe îmbunătățiri și noutăți în cazul bazei materiale pe care o avem”, spune Valeria Jitaru, director de vânzări la Hotel Lux Garden Azuga, un hotel de 5 stele amplasat în Azuga, într-o zonă izolată de traficul de pe Valea Prahovei și amplasat la baza pârtiilor de schi.

Amplasat la baza pârtiei Sorica

Hotelul este amplasat la baza pârtiei Sorica, chiar lângă telecabină și este un loc perfect pentru cei care sunt pasionați de sporturile de iarnă, dar și de cele de vară, cum ar fi mountain bike-ul.

„Hotelul este o surpriză, stațiunea Azuga e o surpriză, hotelul este amplasat într-o zonă liniștită, departe de tumultul orașului, de zgomotului traficului, suntem înconjurați de pădure, suntem în aer proaspăt de munte, avem o priveliște asupra Munților Bucegi. Avem o terasă pe care o vedem în spate, care îmbie la relaxare, toate camerele au balcoane. Oferim servicii de calitate, oaspeții sunt surprinși că găsesc și la noi în țară locații în care să se simtă bineveniți, în care să găsească personal prietenos și cu servicii cât mai personalizate”, explică Valeria Jitaru.

Ce facilități are Hotel Lux Garden Azuga și ce activități poți face

Hotel Lux Garden din Azuga are 50 de camere, cu 13 camere duble standard matrimoniale, 18 camere duble standard twin cu două paturi, 8 duble superioare matrimoniale, 3 camere duble executive, 3 apartamente junior suite și 5 apartamente lux garden suite.

„Stațiunea Azuga și în general muntele este ofertant atât vara, dar și iarna. Iarna în principal prin sporturile de iarnă, schi, săniuș, snowboard, iar vara pasionații de mountain bike găsesc trasee care sunt destinate atât celor împătimiți, dar și trasee de începători. Hotelul este localizat lângă stația de telegondolă, unde pot pleca în circuite de schi, dar și în circuite de mountain bike”, spune Valeria Jitaru.

„Pasionații de drumeții pot face plimbări iarna și vara, iar în cadrul locației noastre pe toată durata anului îi întâmpinăm cu servicii de relaxare în zona spa, avem restaurantul cu specific internațional, cu preparate rafinate, dar am introdus în meniu și preparate românești. Avem și un meniu special dedicat copiilor”, mai adaugă aceasta.

Pe lângă cazare și restaurant, hotelul are și un Centru Spa cu piscină, saună umedă, saună uscată și fitness, cu program toată ziua. În plus, în centrul de conferințe al hotelului se pot organiza evenimente în două săli dotate cu cabină de traducere, sistem audio de ultimă generație, microfoane fixe și mobile, videoproiector, flipchart, acces la internet wireless și sistem de climatizare.

Pe lângă pârtia Sorica, una cu lungime de 2.100 de metri și dificultate medie, dotată cu instalație de iluminat nocturnă și instalație de zăpadă artificială, cei care se cazează la Hotel Lux Garden au acces și la pârtiile Cazacu, Cazacu variantă, Cazacu bretea, Sorica Sud, La Stâna și alte pârtii de schi fond și randonee, precum și un traseu de snowboard lângă pârtia Cazacu. Toate sunt dotate cu telegondole, teleschi și babyski.

Cum a fost pandemia pentru Hotel Lux Garden

În zona HoReCa toate business-urile au fost afectate de pandemie, de lockdown-ul din 2020 și de măsurile restrictive ulterior. Cu toate acestea, Lux Garden a reușit să treacă bine peste această perioadă dificilă și, mai ales, cu toți angajații.

„Pandemia nu a fost ușoară, nu a fost ușoară pentru nimeni. Am încercat să rezistăm pe piață și faptul că am trecut peste perioadă cu efectivul de personal complet este un semn că am reușit să trecem cu bine”, spune Valeria Jitaru.

„Ne-am adaptat, am implementat toate măsurile de siguranță atât pentru angajații noștri, dar și pentru clienți, astfel încât atunci când ne trec pragul să fie convinși că aici se vor relaxa și vor lăsa orice griji deoparte”, a mai adăugat aceasta.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.