Credem că, din când în când, este nevoie să ne oprim din ceea ce facem ca să observăm ce se întâmplă în jur, să-i vedem pe cei care au nevoie de ajutorul nostru și să le dăm mână de ajutor.

Astfel, săptămâna aceasta este dedicată ONG-urilor.

Am ales cele mai șugubețe vinuri, le-am așezat frumos în selecțiile noastre și le-am dat drumul spre voi, iubitori de vin și făcători de bine.

Pentru că știm că apreciați un pahar cu vin bun după o zi interminabilă de #workfromhome sau, pur și simplu, #work și pentru că ne-am dori ca și cei aflați în dificultate să simtă un pic de alinare, tot profitul din vânzarea pachetelor din săptămâna aceasta merge fie către o cauză aleasă de voi (dacă ne lăsați comentariu o dată cu comanda), fie din oficiu către Hospice Casa Speranței.

Astfel ca în continuare mii de oameni să poată beneficia de îngrijire paliativă.

Vă încurajăm să comandați cât mai multe pachete, ca să strângem o sumă cât mai mare pentru cauzele în care credem împreună.

Iată și azimutul săptămânii, un vin impresionant de la Via Viticola Sarica Niculițel: Epiphanie Fetească Neagră 2017.

Am ales vinul și datorită conceptului etichetei de lume paralelă, pe care o accesezi prin propria percepție.

“Imaginile de pe cele două etichete și felul în care sunt dispuse vorbesc despre mai multe lumi paralele, care comunică între ele prin elemente, pe care noi le percepem drept fiind fundături sau puncte bidimensionale.

Începutul este sfârșitul și sfârșitul este începutul. Nimic nu se termină, totul continuă să existe dincolo de aparențe. Nu există graniță între vis și realitate. Există doar puncte fixe din care noi privim lucrurile și astfel ne poziționăm, de-o parte sau de alta a realității. Dar în momentul în care renunți la definiții, ai o revelație și descoperi libertatea. Un cerc alb pe fundal negru poate fi ieșirea din întuneric, iar un cerc negru pe fundal alb poate fi intrarea în infinit. Combinațiile sunt interminabile. La fel și posibilitățile. “

Vinul, în pahar, te face să visezi la serile de iarnă la gura sobei, cu lumina difuză dată de jăratecul vatrei, la mirosul de lemn ars, nuci și ger.

Epiphanie Fetească Neagră este un vin bine structurat, cu consistență mare, taninuri voluptoase, definit de aromele de magiun de prune, de vișine, mure, tușe de cafea și vanilie diafană. Asta îl face companionul ideal al unei cine consistente, bazată pe cărnuri roșii.

Toamna a început iar acest vin, numai bun de căptușit serile răcoroase, se regăsește în pachetul EDUCAȚIE pe Desprevin.ro

Profitul acestui pachet este direcționat acolo unde îți dorești.

Bucurați-vă de vin și nu uitați să faceți bine!