Vom afla, de la cele mai importante companii și voci din piață, cum vor evolua prețurile locuințelor, care sunt tendințele din piață în materie de cerere și ofertă și care sunt oportunitățile de dezvoltare.

Pentru segmentul spațiilor de birouri, vom încerca să aflăm dacă vom mai reveni la birou în aceiași parametri cum eram obișnuiți înainte de pandemie sau dacă vom mai reveni la normalul pe care îl știam în 2019. Avem cei mai importanți jucători din piață care să ne ofere răspunsurile pe care cu toții le căutăm.

Ne vom îndrepta atenția și asupra segmentului de retail, pentru a afla dacă vom mai putea merge din nou în mall-uri fără mască, alături de familie și de prieteni. Vom încerca să aflăm și care sunt oportunitățile de dezvoltarea a proiectelor noi de retail.

Sectorul logistic a fost vedeta pieței imobiliare în ultimul an, înregistrând o evoluție mult peste așteptările specialiștilor și jucătorilor din piață, așa că vom afla de la invitații din cadrul conferinței dacă piața va continua pe același trend.

Sunt doar câteva dintre subiectele pe care ni le propunem să le abordăm în cadrul evenimentului ce va avea loc marți, 8 iunie 2021, începând cu ora 11:00, și care va fi găzduit pe platforma IC.Events, iar cei care doresc să urmărească evenimentul o pot face gratuit, direct din pagina dedicată reConstruct 2021.

La ediția din acest an și-au anunțat deja participarea:

- Ștefan Tudos – vicepreședinte, Genesis Property,

- Viorel Mohorea - Condominium Sales Manager, SVN Romania

- Mădălina Olivotto - Project Director, Cordia România

- Oana Diaconescu - Head of Leasing, Iulius

- Alex Skouras - Managing Partner, Alesonor

- Doinița Ilie - MRICS Leasing Manager, Colosseum Mall

- Rodica Târcavu, Partner Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox

- Mihai Zaharia - Head of Investments Romania and Group Capital Markets Director, Globalworth

- Maria Florea, Key Client Director JLL Romania

- Sorina Faier, Managing Partner Elite Searchers

- Sînziana Pardhan, Managing Director P3 Logistic Parks

- Doru Niță, Head of Data & Research în cadrul imobiliare.ro

reConstruct 2021 este sprijinit de către Genesis Property, Vastint România Cordia, SVN România, Colosseum Mall, Alesonor și Cushman & Wakefield Echinox.

Înscrie-te și profită de toate funcționalitățile IC Events:

  • poți urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream
  • poți vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor
  • poți discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public, poți schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email interlocutorii tai și poți discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking.