Dobândirea și extinderea de noi clienți enterprise globali, inclusiv Whirlpool, AB InBev, Motorola și noi numiri strategice în echipa executivă și în consiliul de administrație, poziționându-se pe calea dezvoltării globale continue. Astha Malik se alătură companiei în calitate de director global de operațiuni (COO) în ceea ce privește dezvoltarea. Noii membri Arshad Matin, Alejandro Scannapieco și Benoit Fouilland se vor alătura consiliului de administrație începând cu luna mai. Personalul executiv contribuie cu cunoștințe aprofundate ale industriei și cu o experiență în ceea ce privește produsul și lansarea pe piață, provenind din unele dintre cele mai prestigioase companii din lume, acestea fiind și recunoscute pentru o dezvoltare foarte rapidă.

„Suntem entuziasmați să aducem în consiliul de administrație și în echipa de management a VTEX un personal executiv de acest calibru și cu această experiență”, spune Mariano Gomido, cofondator și co-CEO al VTEX. „Aceste numiri în funcție ne vor ajuta doar să ne continuăm parcursul spre a fi lider global în tehnologia de comerț digital și să fim la dispoziția clienților noștri într-o proporție mai mare și mai optimă dar vor contribui și cu un set divers de perspective în echipa noastră de leadership”.

Malik are o experiență de peste douăzeci de ani în dezvoltarea brandurilor importante în domeniul tehnologiei, contribuind cu inovație în aspectele care țin de strategie, marketing, vânzări, cultură și diversitate. În cel mai recent rol în cadrul companiei Zendesk, ea a deținut poziții de leadership, contribuind la strategia globală de lansare pe piață, planificare și marketing de produs și platformă. Anterior poziției de lider în cadrul Zendesk, Malik a avut poziții superioare în companii Saas și software cu potențial ridicat de creștere din Fortune 1000, inclusiv Citrix, Prudential, PagerDuty și Sumo Logic. Ea este și membră a consiliului Greenhouse Software - una dintre companiile software cu cea mai rapidă creștere.

„Sunt extrem de încântată să mă alătur VTEX în următoarea etapă a dezvoltării ei. Cu o multitudine de afaceri care caută să își transforme experiențele de comerț digital, VTEX se poziționează în calitate de partener pentru aceste organizații, pentru a asigura promisiunile care țin de inovație și de experiențe excepționale pentru clienți”, spune Malik. „Sunt nerăbdătoare să lucrez alături de echipa talentată a celor de la VTEX și să le ofer șansa companiilor să se folosească de perturbarea comerțului digital în avantajul lor și să descopere noi zone de dezvoltare”.

VTEX le spune bun venit în cadrul consiliului de administrație și următorilor trei membri:

Arshad Matin este în prezent CEO și membru al consiliului Avetta, o platformă cloud-based pentru lanțurile de aprovizionare. Martin a avut contribuții semnificative în calitate de membru al consiliului de administrație în mai multe companii software B2B, inclusiv ASGN Incorporated, IHS Markit și Seismic Micro-technology. Experiența lui în scalarea multiplelor afaceri bazate în Statele Unite va fi inestimabilă pentru VTEX, pe când aceasta continuă să îți dezvolte impactul la nivel global.

Alejandro Scannapieco conduce sectorul de consultare strategică și a ocupat timp de treisprezece ani poziția de director financiar (CFO) în cadrul Globant, o firmă globală de tehnologie fondată în America Latină. A contribuit semnificativ la dezvoltarea Globant și are o expertiză vastă în domeniul strategiilor de scalare a software-urilor datorită poziției sale de CFO la Microsoft South America. Dată fiind experiența sa de lungă durată din sectorul financiar, cu roluri la JPMorgan Chase & Co și Ernst & Young, Scannapieco va avea și funcția de co-președinte al comitetului de audit VTEX.

Benoit Fouilland este în prezent director financiar în cadrul Firmenich, companie cu sediul în Elveția, una dintre cele mai mari companii de parfumuri și arome din lume. Anterior, el a ocupat poziția de CFO timp de 8 ani în cadrul Criteo SA, o companie globală de tehnologie de publicitate, unde a orchestrat dezvoltarea și a fost esențial în scalarea companiei la nivel global. Cu experiența sa executivă din cadrul Criteo, SAP și Business Objects, Fouilland este un veteran în industria software din Europa. El va avea o contribuție unică în timp ce VTEX accelerează strategia sa agresivă de extindere în Europa. De asemenea, Fouilland va ocupa și funcția de co-președinte al comitetului de audit al VTEX.