WorkWork este un atelier de producție pe comandă, unde sunt produse obiecte de design și amenajări interioare. Echipa atelierului a realizat instalații artistice care au fost la Untold, Neversea sau Romanian Design Week. Totodată, din echipă fac parte și designeri locali care fac de la zero mobilier personalizat, iar în portofoliu se numără și amenjări realizate pentru French Revolution sau 5ensi cafe.

În această perioadă, echipa atelierului a luat decizia de a redirecționa producția către cei care stau acasă.

”Fie către cei care găsesc în acest moment o ocazie bună de a-și mobilă casă după propriile gusturi, fie către cei care pur și simplu vor un birou că lumea, calibrat la nevoile lor, de la care să poată lucra”, ne-a precizat Sorin Chirica, managing partner în cadrul WorkWork.

Acesta precizează faptul că recent echipa WorkWork a terminat amenajarea unui apartament pentru un cuplu tânăr care s-a trezit la începuturile izolării, într-o nouă locuință, nemobilată.

”Iar săptămâna asta am finalizat un birou custom pentru un alt cuplu care trebuie acum să combine 2 job-uri diferite la același birou - unul la laptop si altul la platane. You got it, el DJ si ea IT-stă. Așa ca am produs un birou reglabil pe înălțime, al cărui blat se poate da cu totul la o parte pentru a face loc unui blat secundar pe care se află echipamentele muzicale”, adaugă Sorin.

Echipa WorkWork și-a propus să vină în întâmpinarea celor care lucrează azi la birouri improvizate, mese de bucătărie sau scaune complet inconfortabile și să le producă birouri custom, pe dimensiunile din casa lor și cu designul pe care și-l imaginează.

”Putem să oferim consultanță și o estimare de preț complet gratis, urmând ca apoi să producem mobilierul la noi în atelier și să îl livrăm sub o formulă easy to assemble acolo unde este cazul. În plus, în această perioadă vom factura doar materialele și manopera, renunțând la orice marjă de profit”, precizează Sorin.

Puteți vedea toate detaliile despre proiect accesând acest link - http://workwork.ro/workwork_from_home/.

Echipa WorkWork a creat și un board pe Pinterest plin de idei din care vă puteți inspira.

”Ei ne trimit imaginile cu ce isi doresc și cum vor să fie diferit/adaptat la nevoile și dimensiunile lor. Eu traduc modificările în 3D-uri pentru a ajunge la o soluție - toată această parte de consultanță și proiectare este gratuită. Apoi calculez costul soluției, materiale + manoperă strict, și dacă totul este agreat, le producem ca atare în siguranță și igienă și apoi le livrăm la ei acasă într-un mod easy to assamble, ca să nu fie nevoie de montaj”, concluzionează Sorin Chirica.