Lectură de 3 min

Zece cursuri online la 11 dolari pentru antreprenorul din tine

Abonează-te pe  
Să începi un business de la zero nu e o treabă chiar atât de simplă. Chiar și cei mai ambițioși antreprenori și-au dat seama că sunt momente în care au nevoie de ajutor pentru a face provocărilor pe care le aduce creșterea unei afaceri. Așa că nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la 10 cursuri online la 11 dolari pentru antreprenorul din tine.
Zece cursuri online la 11 dolari pentru antreprenorul din tine

După cum spuneam, chiar și cei mai ambițioși, poate și norocoși, sau experimentați antreprenori își dau seama că au nevoie de ajutor pentru a trece la următorul nivel în afaceri. Fie că vor să-și dezvolte un proiect deja existent, vor să lanseze un business nou sau sunt începători în lumea afacerilor, o serie de cursuri online se pot dovedi extrem de utile pentru a dobândi cunoștințe suplimentare.

Iar dacă vreți să învățați de la mentori cu experiență în business despre cum să lansați o afacere și să treceți prin câteva etape esențiale de la fondarea sa, vă invităm alături de noi la a cincea ediție a taberei de antreprenoriat Startup Your Life, care are loc între 23 și 26 mai la hotel Royal din Poiana Brașov.

Am structurat seminariile din cadrul taberei Startup Your Life #5 ținând cont de parcursul fondării unei afaceri și de elementele pe care ai nevoie să le cunoști ca să reușești să lansezi un business durabil.

  1. Punctul Zero - money management, investment și cum faci bani ca să pornești o afacere
  2. Business Model Canvas, Plan de Afaceri și Planificare de business
  3. Product Market Fit - Cum găsești piața pe care să vinzi
  4. 7 secrete juridice pe care trebuie să le știi într-o afacere
  5. Marketing și prezență în mediul online
  6. SEO – cum să apari în topul căutărilor pe internet
  7. Prezentare și pitching cu un câștigător de competiție de antreprenoriat (Alexandru Neștian, care a câștigat cu iTux la Startarium)

Te-am convins? Atunci vino alături de noi între 23 și 26 mai la cea de-a cincea ediție a taberei de antreprenoriat Startup Your Life.

Până vii alături de noi la Startup Your Life, aruncă un ochi și pe zece cursuri online la 11 dolari pentru antreprenorul din tine pe care le regăsești pe platforma Udemy.

An Entire MBA in 1 Course: Award Winning Business School Prof

Este unul dintre cele mai achiziționate cursuri de pe Udemy și vei afla e ai de făcut pentru a lansa o afacere de la zero.

The Complete Digital Marketing Course - 12 Courses in 1

Cursul oferă 20 de ore de training, teste și informații practice utile pentru cei care vor să afle mai multe informații despre zona de digital marketing.

Become a SuperLearner: Learn Speed Reading & Boost Memory

Dacă ești dispus să-ți depășești limitele și să devii un antreprenor de succes, acest curs este perfect pentru tine. La finalul său ar trebui să ai abilitatea de a citi mai rapid, de a procesa informațiile mult mai eficient și să ai o capacitate sporită pentru a memora lucrurile utile. În același timp, ai putea apela la ajutorul românilor de la InfoSpeed, un program din domeniul educației al dezvoltării abilităților de învățare și procesare rapidă a informației.

Complete Python Bootcamp: Go from zero to hero in Python 3

Chiar dacă nu ai mai scris cod vreodată în viața ta ori cunoști doar câteva elemente de bază în programare, acest curs oferă un set de informații comprehensive care te ajută să devii un developer începător.

Instagram Marketing 2019: A Step-By-Step to 10,000 Followers

Instagram a devenit una dintre platformele esențiale și pentru proprietarii de afaceri. Nu uitați, însă, să vă adaptați prezența pe platformele din social media în funcție de specificul business-ului vostru. Acest curs vă va învăța cum să atrageți followeri și să-i transformați în clienți plătitori.

The Complete Financial Analyst Training & Investing Course

Veți învăța cum să dezvoltați un portofoliu, cum să alegeți acțiuni, să construiți modele financiare sau să găsiți idei foarte bune de afaceri în care să investiți.

Beginner to Pro in Excel: Financial Modeling and Valuation

Excel are o multitudine de funcții pe care nu le folosim la adevărata lor capacitate pentru că, de fapt, nu prea știm cum să facem acest lucru. Unul dintre cele zece cursuri online la 11 dolari pentru antreprenorul din tine te va învăța cum să folosești toate feature-urile Excel pentru a conduce un business.

Ultimate Google Ads / AdWords Course 2018 - Profit With PPC!

Cei care decid să urmeze acest curs învață cum să atragă mai mult trafic pe site-urile lor, cum să promoveze eficient serviciile online.

Life Coaching Certificate Course (Beginner to Advanced)

Dacă vrei să înveți cum să ai o influență pozitivă în viața ta dar și a altor antreprenori, urmează acest curs.

Facebook Ads & Facebook Marketing MASTERY 2019

Cursul te va învăța cum să faci marketing folosindu-te de Facebook: cum să folosești și să optimizezi campaniile de pe Facebook, cum să personalizezi audiența în funcție de business și produs.

BizTool Academy #1

Nu face parte dintre cursurile la 11 dolari pe care le regăsești pe Udemy, dar este gratuit și îți va face pregătirea pentru câteva dintre temele de discuție de la tabăra Startup Your Life. Ultra-workshop-ul gratuit are loc pe 7 mai, la Spaces Unirii, iar înscrierile sunt deschise până pe data de 3 mai, ora 12. Vei avea ocazia să înveți despre cum să faci o strategie de marketing, cum să-ți duci afacerea în online, SEO, cum să comunici și să-ți construiești reputația, dar și cum să creezi un brand pentru business-ul tău.

Tabăra Startup Your Life!

Tabăra Startup Your Life schimbă vieți de 6 ediții încoace. Rezervă locul pentru ediția din mai 2020.

Hai cu noi și intră în comunitate!

Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: