Tabăra de antreprenoriat Startup Your Life ajunge la ediția cu numărul 5 iar înscrierile sunt deschise.

Ca să te convingi că vei face alegerea potrivită venind alături de noi în tabăra Startup Your Life, iată ce înveți la ediția cu numărul 5.

Startup Your Life este o tabără intensivă, de 4 zile, pe care o organizăm la Hotel Royal din Poiana Brașov. În esență, un bootcamp destinat antreprenorilor la început de drum, dar și angajaților din corporații care visează la o schimbare în viața profesională – adică să renunțe la statutul de angajat pentru cel de antreprenor.

Și pentru că ne dorim ca tu să pleci de la tabără cu o serie de informații valoroase și utile în noua ta carieră de antreprenor, și să poți discuta în voie cu mentorii care ni s-au alăturat, numărul de locuri este destul de mic: 25.

Înscrie-te aici ca să rezervi un loc. Poți să rezervi un loc timp de 3 zile înainte de plată sau poți plăti instantaneu cu cardul bancar online.

Startup Your Life #5 - ce înveți

Cei care decid să ni se alăture și să cumpere unul (sau mai multe) dintre biletele la tabără, participă la workshop-uri de SEO, promovare online, marketing pe Facebook, dar și unele despre business modelling, juridic și pornirea eficientă a unei afaceri.

La finalul taberei, participanții susțin o prezentare, pe echipe, în fața juriului format din antreprenori și membri ai echipei start-up.ro, iar cea mai bună idee de business primește premii. Ideile de business sunt trase la sorți în cadrul taberei, iar participanții sunt invitați să pună bazele chiar la Startup Your Life.

Mentorii acestei ediții, printre care se află nume cunoscute și de la edițiile anterioare ale Startup Your Life - Ana-Maria Udriște (avocat și antreprenor), Alex Ion (fondatorul Nexus Gaming, cea mai cunoscută sală de gaming din România), Irina Scarlat (country manager Revolut România), Roxana Magopeț (marketing & PR manager în cadrul uneia dintre cele mai mari și cunoscute firme de curierat din țară: Fan Courier), Alex Dona (managing partner Times New Roman, cel mai cunoscut site de satiră din România) – dar și nume noi - , Ioan Iacob, fondatorul Qualitance, una dintre cele mai importante firme de IT din București, Marian Hurducaș, fondatorul Necktie Agency, Alexandru Neștian, fondatorul iTux, Dragoș Nicolaescu este angel investor și are o experiență de peste 25 de ani în management și antreprenoriat – te vor învăța care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a-ți dezvolta de la zero afacerea.

Tabăra de antreprenoriat Startup Your Life #5 - înscrieri deschise! Bilete Early Bird disponibile

Startup Your Life - structură workshop-uri

Astfel, am structurat seminariile din cadrul taberei Startup Your Life #5 ținând cont de parcursul fondării unei afaceri și de elementele pe care ai nevoie să le cunoști ca să reușești să lansezi un business durabil.

  1. Punctul Zero - money management, investment și cum faci bani ca să pornești o afacere
  2. Business Model Canvas, Plan de Afaceri și Planificare de business
  3. Product Market Fit - Cum găsești piața pe care să vinzi
  4. 7 secrete juridice pe care trebuie să le știi într-o afacere
  5. Marketing și prezență în mediul online
  6. SEO – cum să apari în topul căutărilor pe internet
  7. Prezentare și pitching cu un câștigător de competiție de antreprenoriat (Alexandru Neștian, care a câștigat cu iTux la Startarium)

Te-am convins? Atunci vino alături de noi între 23 și 26 mai la cea de-a cincea ediție a taberei de antreprenoriat Startup Your Life.