Mai sunt câteva zile până la primăvară, iar mulți sunt în căutare de cadouri de 1 martie pentru ea. Știm că au fost mai multe sărbători în ultima perioadă, așa că dacă vrei să îi faci un cadou, dar ai rămas în pană de idei, avem câteva sugestii.

Cadouri de 1 martie pentru ea - ceasuri inteligente

Apple Watch 4

Apple Watch Series 4 permite notificările pentru ritm cardiac scăzut și ridicat, detectează căderile și trimite mesaje S.O.S. de urgențe. Este potrivit pentru antrena­mente noi de yoga și drumeții, având funcții avansate pentru alergători, precum alerte de cadență și ritm. Pe cele 5 cadrane ale smartwatch-ului sunt afișate informații cu privire la vreme, stare fizică, divertisment, precum și notificări de apeluri și mesaje. Dacă vrei să îl faci cadou de 1 martie, îl poți cumpăra de aici.

Ceas Fossil Smartwatch Q Venture

Cu un stil stil casual fashion, acest smartwatch poate fi perfect drept cadou de Mărțișor. Accesoriul are un display digital, cu geam din cristal mineral și carcasă din oțel inoxidabil. Ceasul inteligent asigură monitorizarea activității, notificări pentru email și text, monitorizarea ritmului cardiac, termometru, temporizator, rezistență la apă de până la 3 metri adâncime, conexiune Bluetooth și este compatibil cu dispozitive Android și iOS. Poate fi comandat aici.

Aparat de curățare interdentară

Cu AirFloss, curăţarea întregii danturi durează doar 30 de secunde. Aparatul de curățare interdentară Philips Sonicare contribuie la îmbunătățirea sănătății gingiilor în doar două săptămâni. Eliminând cu delicateţe placa bacteriană rămasă în urma periajului, cu ajutorul jeturilor, Sonicare AirFloss ajută la prevenirea cariilor care se formează în spaţiul dintre dinţi. O poți cumpăra de aici, cadou de 1 martie.

Cadouri de Mărțișor pentru ea - cele mai bune vinuri

Vin roșu Smerenie

Puteți sărbători împreună primăvara și să îi faci cadou de 1 martie vinul „Smerenie 2016“ de la crama Oprişor, clasat pe locul întâi în topul celor mai bune vinuri româneşti, realizat de Gault&Millau, în 2018. Pentru acest cupaj, creat de Liviu Grigorică și realizat de Veronica Gheorghiu, s-au folosit trei soiuri de vinuri roșii (Shiraz, Pinot Noir, Dornfelder), fiecare în parte măturat în butoaie de stejar. Este un vin cu o culoare intensă, rubiniu violaceu, echilibrat, corpolent. Dacă vrei să îl faci cadou de Mărțișor, îl poți comanda de aici.

Vin rosu sec 7 Arts Cvartet

7Arts Cvartet s-a clasat pe locul al doilea în topul celor mai bune vinuri româneşti. Acesta se prezintă cu o culoare roșu rubiniu intens. La nivel olfactiv, se regăsesc note de coacăze negre și roșii. În gust întâlnim violete, coacăze, prune și condimente. Este o ediție limitată, așa că dacă vrei să îl faci cadou de mărțișor pentru ea, grăbește-te să îl cumperi de aici.

Pentru mai multă inspirație, găsești aici alte sugestii care ar putea fi cadouri de 1 martie:

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea: gadgeturi la reducere

Cadouri de Dragobete pentru ea: gadgeturi la reducere