Dacă pentru unii Valentine's Day nu este decât o sărbătoare comercială, alții preferă tradiția românească și iubesc mai mult de Dragobete. Cu siguranță, iubirea trebuie trăită și sărbătorită fără motiv, dar este, totuși, un gest frumos să investești timp căutând cadouri de Dragobete pentru el, care să-i amintească de tine în fiecare zi. Pentru pasionații de tehnologie, am făcut o listă scurtă cu gadgeturi la reducere care ar putea să-i placă lui.

Cadouri de Dragobete pentru el - Ceas inteligent Garmin Fenix 5

Este probabil unul dintre cele mai bune smartwatch-uri de fitness, pentru pasionații de sport. Garmin Fenix 5 are un design compact, cu prindere din oțel cu antenă EXO din oțel inoxidabil, cu rama și carcasă din oțel forjat, pentru a asigura o integritate optimă în medii solicitante, cum ar fi scufundarea până la 100 de metri adâncime. Brățara de fitness monitorizează condiția fizică și îl va ajuta să se antreneze mai eficient. Toate modelele Fenix 5 acceptă notificări inteligente atunci când sunt asociate cu un dispozitiv inteligent - e-mailuri, mesaje text și alerte, direct pe ceas. Fenix 5 are o autonomie de până la 2 săptămâni în modul ceas inteligent. Gadgetul este la reducere și poate fi un cadou potrivit de Dragobete pentru el. Îl poți cumpăra de aici.

Cameră video sport

Partenerul tău este pasionat de sport și aventuri și îi place să surprindă cadre spectaculoase atunci când pleacă în peripeții pline de adrenalină? Atunci știi ce cadou să îi iei de Dragobete - o cameră video sport, gadget pe care îl găsești la reducere. Camera video sport Sony Action Cam AS50 realizează imagini calitative chiar și în condiții de lumină slabă, fiind redusă și neclaritatea cauzată de mișcare. Gadgetul face capturi 4K prin fotografiere la intervale de timp. Microfonul stereo încorporat capturează sunet de calitate. Pot fi utilizate până la cinci camere pentru fotografii interesante, controlate cu telecomandă opțională pentru vizualizare în timp real sau smartphone-ul. Ca să te convingi că merită să ajungă printre opțiunile tale de cadouri de Dragobete pentru el, vezi aici 6 lucruri pe care le poți face cu o cameră de acțiune. Dispozitivul poate fi comandat de aici, unde vei găsi și mai multe specificații tehnice.

Cadou de Dragobete - Bec inteligent

Dacă partenerului tău îi plac nu doar gadgeturile pe care le poate purta cu sine, dar și cele care fac un upgrade smart locuinței, ai putea să-i oferi de Dragobete un bec inteligent. Produsele Tellur Smart sunt create pentru a optimiza consumul de energie, pot fi controlate 100% de oriunde și oricând prin intermediul internetului și personalizate. Pentru becul inteligent LED Tellur nu este necesară o consolă centrală sau alte abonamente. Este compatibil cu toate dispozitivele Android 4.1 sau versiuni mai noi, cele iOS 8 sau versiuni mai noi, precum și cu aplicațiile TELLUR SMART și TUYA. La capitolul specificații, becul inteligent permite ajustarea de lumină caldă/ rece + RGB (16 milioane de culori), a intensității luminii. Cu o durată de viață de 25.000 de ore, becul inteligent LED Tellur este un cadou de Dragobete pentru el. Îl găsești acum la reducere și poate fi comandat aici.

Căști Apple AirPods

Dacă ești în căutarea unui cadou de Dragobete pentru el care să fie util, plăcut la utilizare și preferabil niște gadgeturi la reducere, ai putea să îi oferi o pereche de căști Apple AirPods - fără fire, fără încurcături. După o configurare simplă, printr-o singură atingere, AirPods sunt automat activate și sunt întotdeauna conectate. Respectiv, pot sesiza când sunt în ureche și se opresc când sunt scoase. Un accelerometru de voce recunoaște momentul în care utilizatorul vorbește și colaborează cu o pereche de microfoane cu tehnologie beamforming pentru a filtra zgomotul extern și a se concentra pe sunetul vocii. AirPods oferă o durată de ascultare de 5 ore cu o singură încărcare, dar, datorită unei carcase de încărcare în care pot fi încărcate suplimentar de mai multe ori, pot rezista peste 24 de ore. Acestea sunt conectate simultan la iPhone și Apple Watch, iar sunetul trece instantaneu de la un dispozitiv la altul. Le poți comanda aici.

Cadouri de Dragobete pentru el - Mașină de tuns barba

Barba a ajuns una dintre „accesoriile” la modă în ultimii ani și probabil va mai rămâne încă o perioadă, așa că, dacă ai un bărbos acasă, ai putea să îi faci cadou de Dragobete o mașină pentru îngrijirea facială. Mașina de tuns barba Philips BT3226/14 are 20 setări, de la 0.5 - 10 mm și o durată de funcționare de 60 de minute, fără fir sau utilizare în priză. Sistemul de ridicare și tundere ghidează firele de păr pentru un bărbierit uniform. Lamele au tăiș dublu pentru tundere mai rapidă, dar au și vârfuri rotunjite pentru un contact delicat cu pielea și pentru a preveni zgârierea și iritarea. Aparatul este ușor de ținut și folosit, fiind conceput pentru a-l ajuta să tundă zonele greu accesibile. Mașina de tuns barba este pe lista cu gadgeturi la reducere pe care le poți cumpăra ca și cadouri de Dragobete pentru el și poate fi cumpărată de aici.

Pentru mai multă inspirație, aruncă un ochi și pentru sugestiile de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el - gadgeturi la reducere.