ICEE Fest, alături de start-up.ro, organizează și anul acesta competiția de pitching pentru startup-uri 200 Seconds of Fame. Aceasta se va desfășura în a doua zi a unuia dintre cele mai importante evenimente de online și digital din sud-estul Europei. Startup-urile care vor să se înscrie trebuie să fi trecut de faza de idee, să aibă măcar un MVP demonstrabil și să poată participa la eveniment.

Ce trebuie să trimiți? Un scurt pitch al startup-ului, componența echipei și, de preferință, o prezentare a produsului sau serviciului la care lucrezi. Echipele care au participat anul trecut la 200 Seconds of Fame nu mai au voie să se înscrie și anul acesta (dacă e același produs).

Prin participarea la 200 Seconds of Fame, powered by start-up.ro, startup-urile pot să ia legătura cu investitorii din juriu, iar câștigătorii au ocazia să treacă la un nou nivel. Înscrierile se fac pe adresa de mail 200@start-up.ro.

La ediția de anul trecut, Symme3D a câștigat votul juriului, iar pe locul 2 a fost Product Lead. În clasament urmează CleverWash, YardLabs și Ofertolino. EyeSight, care tratează cu ajutorul VR-ului o afecțiune des întâlnită la copii, ochiul leneș.

200 Seconds of Fame - juriul de investitori și antreprenori

Juriul care va decide proiectele câștigătoare la 200 Seconds of Fame va fi format din antreprenori cu experiență, investitori și oameni care administrează fonduri și acceleratoare pentru startup-uri. Așadar, e ocazia ta să te expui în fața lor și să le câștigi încrederea.

Juriul va fi format, printre alții, din Grant Sabatier, fondator Millennial Money, partener la Eduvantis LLC, Brian Wong, CEO și fondator Kiip, Josh Fechter, cofondator și CEO BAMF Media, Timo Dreger, Investment Manager la coparion, Vijai Thirathrai, Managing Director la acceleratorul Techstars Dubai și Jaco Oosthuizen, cofondator yu life.

Echipa câștigătoare va fi stabilită de către publicul din sală, prin intermediul aplicației ICEE Fest, în timp ce juriul va acorda mențiunea specială. După fiecare prezentare, juriul va pune întrebări și va oferi feedback startup-urilor participante, esențial pentru ca fondatorii să știe cum să dezvolte pe viitor afacerea lor.

Startup-urile care vor să expună în cadrul ICEE Fest pot să-și achiziționeze un stand care le permite să aibă acces la cei peste 3.500 de participanți și cei peste 30 de investitori care vor veni la București. Participarea la 200 Seconds of Fame nu garantează și standul, ci acesta trebuie achiziționat separat, de la acest link.