Am început acest proiect cu gândul de a oferi le oferi celor care doresc să o ia pe drumul antreprenoriatului o experiență diferită și completă, pentru a-i ajuta la început cu toate informațiile de care ar avea nevoie ca să-și lanseze un startup. A fost un pariu riscant pe care ni l-am asumat, iar pentru toată susținerea voastră vă mulțumim!

Pe 22 iunie ne vedem în Poiana Brașov, la Hotel Royal, cu 25 de persoane motivate care vor intra alături de noi într-o experiență teoretică, dar și practică, pe parcursul a 3 zile. Un crash-course în antreprenoriat, dacă vreți să-i spunem.

Fiecare participant va putea vorbi în privat cu specialiștii care vin în cadrul taberei Startup Your Life pentru a ține traininguri, vor avea feedback, la iar final, va prezenta ideea de afaceri încercând să convingă audiența că vor avea o afacere de succes. Experiența va fi de real ajutor și pentru momentul în care se vor regăsi în fața unor potențiali investitori.

Ce poți câștiga la Startup Your Life?

Pe lângă faptul că te întâlnești cu antreprenori de marcă, precum Dorin Boerescu și Antonio Eram, vor fi tineri antreprenori, precum Tudor Iacob, fondatorul NativeBox.ro, vor fi Ana-Maria Udriște care va vorbi despre toate lucrurile juridice, Gabriela Bejan, care va explica modul în care să te prezinți pe tine și afacerea ta, iar Florin Anghel îți va explica secretele accesării de fonduri.

În plus, avem două concursuri pentru participanții la tabără, în ultima zi. Acestea sunt dedicate sesiunilor de Speed Dating și de Pitching.

La Speed Dating. Powered by Fitbit, antreprenorii din tabără vor vorbi one to one cu trainerii prezenți și vor putea obține sfaturi pentru dezvoltarea afacerii lor, contacte și viitoare oportunități. În urma votului trainerilor, cursantul cu cele mai relevante întrebări va putea primi un Fitbit Blaze.

La concursul de pitching, powered by Quickmobile, cei prezenți vor prezenta afacerea lor, ideea de business sau ceea ce ar dori să facă pe viitor. Ei trebuie să convingă audiența că știu să prezinte și să-i convingă că ar fi potriviți, în viitor, pentru a primi o investiție sau pentru a avea succes. Nu contează că nu ai un business activ, important e să treci prin experiența de a vorbi în fața publicului. Cel mai bun va fi votat și va primi un Apple Watch din partea Quickmobile.

De asemenea, toți participanții vor primi de la Quickmobile baterii externe ABCTECH.

În plus, toți participanții vor primi vouchere în valoare de 100 de dolari pentru Microsoft Azure, care să-i ajute să-și deschidă business-ul online.

Dacă vrei să afli de ce au ales 25 de viitori antreprenori să vină în tabăra Startup Your Life, aruncă un ochi și aici.

Partenerii Startup Your Life

Ni s-au alăturat și parteneri care vor să susțină tinerii antreprenori pe drumul lor. Orange este partenerul principal al evenimentului, iar FAN Courier, așa cum o face de multe ori, este un partener al antreprenoriatului românesc.

Quickmobile.ro oferă premiile pentru cea mai bună sesiune de pitching și baterii externe pentru fiecare participant, ca să alimenteze conversațiile de business la telefon. Fitbit oferă un Fitbit Blaze pentru cele mai bune întrebări în cadrul sesiunii de Speed Dating, unde vei avea ocazia să stai one on one cu trainerii. Microsoft oferă vouchere de Azure în valoare de 100 de dolari, iar Sloop și Ciuc te alimentează cu energie și voie bună pe perioada evenimentului. IdeaPlaza și Lexivo ne ajută să ieșim în evidență, iar Mercedes ne duce în siguranță până în Poiană.

Stay tuned. Winter is coming.