iXperiment, acceleratorul de business dedicat liceenilor, organizează o nouă ediție anul acesta. iXperiment invită tinerii să-și dezvolte ideile de business și să treacă prin procesul de inovare și iterare, pentru a-și duce mai apoi ideile pe piață. Cei mai buni câștigă o bursă în Statele Unite.

ixperiment accelerator liceu

Împreună vom da viață ideilor, vom creea impact social și vom genera inovație. Lucrând alături de antreprenori de top de la nivel național și internațional, iXperiment-erii vor avea șansa să aplice toate cunoștințele noi dobândite în cadrul programului (antreprenoriat, inovație, tehnologie, marketing, finante) pentru a-și lansa propriile afaceri”, se arată pe pagina creată special pentru înscrierile de anul acesta.

Ediția iXperiment de anul acesta va avea loc între februarie și mai în Cluj-Napoca, la fel ca anul trecut. Deadline-ul pentru aplicații este de 14 februarie și o poți face accesând acest link unde să-ți prezinți ideea pe scurt.

Acceleratorul pentru adolescenți este organizat în șase sesiuni. Totul începe pe 18 februarie cu un teambuilding iXperiment, iar apoi, câte două zile, vor urma sesiunile de training pentru participanți - Ideate, Innovate, Initiate, Iterate și competiția iXperiment de pe 5 mai.

ixperiment cluj accelerator liceeni

La sfârșitul programului va avea loc o competiție finală, în cadrul căreia toți participanții vor fi premiați. De asemenea, juriul va selecta The iXperiment 2017 Startup, iar fondatorul ideii va obține o bursă pentru a participa în cadrul acceleratorului Watson din Boulder, Colorado (www.watsonuniversity.org).Printre mentorii editiei iXperiment 2016 se numără:

Dragoș Petrescu – Proprietar & CEO @ City Grill;

George Deriso – MBA Professor @ Leeds Business School Colorado;

Dan Pitic – Proprietar & Fondator @ Perpetuum;

Radu Georgescu – Antreprenor in serie & Founding Partner @ GECAD;

Camelia Șucu – Proprietar @ Class Living;

Iulian Padurariu – Co-fondator & CEO @ Pony Car Sharing

Dana Bates – Co-fondator & Director Executiv @ Fundatia Noi Orizonturi

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Județeană Octavian Goga, în Cluj-Napoca. Participarea in cadrul evenimentului este gratuita pentru participanții selectati în cadrul programului. Formularul de aplicație poate fi accesat la urmatorul link: http://bit.ly/2khb3E7 .