Mai țineți minte orașele din martie-mai 2020? Goale, tăcute, fără oameni, cu obloanele trase. Noi am rezistat. Antreprenorii au rezistat. Obloanele s-au deschis din nou. Treptat, în funcție de restricții, cu temeri, cu sacrifciii. Apoi cu ușile larg deschise să-și primească clienții cu zâmbetul pe buze.

Afacerile orașului nu sunt doar niște galantare seci. Altfel ne-am duce să ne luăm cafeaua de la un automat. Sau mâncarea de la un tonomat. Ne bem cafeaua preferată unde este gustoasă și suntem primiți cu un zâmbet și cu brațele larg deschise. Cu o poveste. Cu viața antreprenorului pusă în acea aromă. Ne alegem locurile din oraș unde să ne facem cumpărăturile, unde să ne tundem, unde să mâncăm bine pentru că ne fac să ne simțim ca acasă. Găsim astfel de case temporare și devenim mai buni.

Din acest motiv, credem că orașele au un motor, iar acesta este alimentat de afacerile care au creat în jurul lor comunități adevărate. Astfel am ales să pornim proiectul „Afacerile Orașului” cu susținerea CEC Bank.

CEC Bank este unul dintre susținătorii ecosistemului antreprenorial din România, prin pachetele oferite afacerilor tinere. Prin pachetul Start-Up Localnicii, CEC Bank oferă un pachet de servicii complete pentru startup-uri, cu zero costuri în primul an.

Propune și tu o afacere în acest formular.

Propune o afacere care-ți place din oraș

Pornim la drum cu cinci afaceri pe care le-am selectat în echipa editorială start-up.ro, afaceri care ne-au atras atenția și care au câștigat comunități în jurul lor și nu mai sunt doar un simplu spațiu tranzacțional. Dar vrem ca până la finalul proiectului „Afacerile Orașului” să aducem în fața publicului nostru și mai mulți antreprenori interesanți.

Din acest motiv vrem să vă invităm pe voi, cititorii start-up.ro, să propuneți afacerile pe care le iubiți, locurile unde vă petreceți timpul liber, unde vă placeți să munciți sau unde ați legat și prietenii, nu doar ați cumpărat ceva.

Metoda e simplă. În următoarele săptămâni formularul de mai jos este deschis către voi pentru a propune o afacere și ne puteți să ne spuneți și o poveste despre acel business pentru care-l propuneți.

Noi vom analiza propunerile voastre și vom selecta cel puțin cinci afaceri despre care vom povesti în proiectul „Afacerile Orașului” și nu numai. De aproape șapte ani suntem dedicați susținerii antreprenoriatului în România, dar și a antreprenorilor români de pretutindeni și vrem să-i aducem în fața comunității pe cei care merită.

Propune și tu un business în „Afacerile Orașului” în formularul de mai jos.