How to Web Conference ajunge la a noua ediție în acest an, iar pe agenda celor două zile evenimentului, 19 și 20 noiembrie, sunt sesiuni și dezbateri care își propun să-i ghideze pe antreprenorii IT pentru a-și dezvolta cu success business-urile pe piața locală, dar și internațională, precum și competiția de pitching Startup Spotlight, cu premii în valoare totală de peste 1 milion de dolari în beneficii pentru finaliști.

Sesiunile ediției de anul acesta sunt Leaders & Trends, Startup Academy, The Growth Machine, Designing Innovation și Better Teams. Printre speakerii care vor fi prezenți la conferință se numără reprezentanți ai Revolut, KPMG, UiPath.

În cadrul sesiunii Better Teams, din 20 noiembrie, David Bizer va ține un masterclass pe tema “Culture First - It Matters More Than You Think”. Bizer este un specialist HR cu experiență, fiind primul recrutor pentru Google în Europa, iar în cadrul sesiunii va vorbi despre cultura companiei și modul în care aceasta influențează activitatea zilnică, precum și impactul pe care îl are asupra procesului de recrutare și retenție a angajaților.

Accesul la toate sesiunile masterclass se face exclusiv pe bază de bilet, care poate fi cumpărat aici.

Tot la sesiunea Better Teams, va fi prezent și Marius Istrate, CPO la UiPath, care va vorbi despre gestionarea scalării echipei în cadrul departamentelor și culturii, UiPath fiind clasată pe poziția a șasea în Top 25 companii cu cei mai fericiți angajați, potrivit Comparably. De la UiPath va mai veni și Daniel Dineș, CEO UIPath, care va vorbi despre cum devii unicorn.

Andrius Biceika, Head of Business Development la Revolut, unul dintre startup-urile cu cea mai rapidă creștere din lume, este invitat în cadrul sesiunii “Consumer Fintech Revolution”. André Guedel, Head of KPMG în Elveția, va fi speaker în cadrul secțiunii Blockchain in Action.

Alți speakeri care vor mai urca pe scena How to Web 2018 sunt Mihai Rotaru – Clever Taxi, Dragoș Stanca – Think Digital și iCEEFest, Radu Georgescu – Gecad Ventures, Irina Scarlat – Revolut Romania, David Bizer – Talent Fountain și Dan Lupu – Earlybird Venture Capital.