Allview X4 Soul Vision este primul telefon cu proiector lansat de o companie românească, dar nu este singurul de pe piață care are această capacitate. Totuși, spre deosebire de smartphone-urile Moto X, care pot acomoda module de proiector ce trebuiesc cumpărate separat, X4 Soul Vision vine cu el încorporat în carcasă. Pe lângă asta, susțin brașovenii, smartphone-ul ar avea și alte avantaje privind capacitățile de proiecție.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă, proiectia este construită din aproape 30 de milioane de pixeli pe secundă și permite o rată de contrast ridicată de 5.000:1, față de 400:1, rată disponibilă pe telefoanele Moto.

Smartphone-ul X4 Soul Vision încorporează un proiector laser MEMS, are o grosime de 10mm și este prevăzut cu un suport metalic subțire pentru proiecție. Așezat pe o suprafață plană, suportul asigură o focalizare foarte bună indiferent de distanță sau suprafață. Pentru că nu întotdeauna ai posibilitatea de a proiecta perpendicular pe o suprafață, X4 Soul Vision aplică o corecție inteligentă automată imaginii astfel încât să se poată obține o proiecție perfectă, dreptunghiulară.

Dimensiunea ecranului de proiecție poate varia, în funcție de distanța dintre smartphone și zona de proiecție, între 20” și 200”.

Controlezi proiecția ușor de pe Allview X4 Soul Vision

Smartphone-ul Allview X4 Soul Vision are inclusă o interfață dedicată proiectorului, iar telefonul poate fi transformat într-un touchpad - printr-o singură atingere cu degetul a ecranului, se poate naviga între slide-urile unei prezentări, iar cu ajutorul unei tastaturi Bluetooth poate fi chiar editată prezentarea sau documentele proiectate.

În plus, proiectorul cu laser al smartphone-ului poate fi controlat de către un alt telefon doar printr-o scanare a unui cod QR.

X4 Soul Vision este cel de-al treilea model de smartphone ce va fi compatibil cu AVI, asistentul vocal interactiv dezvoltat de echipa Allview.

Specificații tehnice X4 Soul Vision și preț

Display de 5,5" IPS Full HD, INCELL, Full Lamination

Bateria de 4000mAh, combinată cu proiectorul laser MEMS oferă smartphone-ului X4 Soul Vision autonomia necesară pentru 3,5 ore de redare continuă

Procesor Octa Core, susținut de o memorie RAM 3GB și o memorie Flash 32GB

Camera principală de 13MP cu PDAF

Două slot-uri pentru SIM-uri, conectivitate 4G Dual Mode

Camera frontală 8MP

Senzor de amprentă

X4 Soul Vision poate fi comandat începând de astăzi, 10 octombrie, de pe website-ul www.allview.ro la prețul de 2.299 lei. Clienții care se înscriu pe pagina www.allview.ro/vision în perioada 10 - 17 octombrie, beneficiază de un voucher în valoare de 300 lei.