Lectură de 2 min

Reduceri eMAG Stock Busters: oferte la produse pentru birou

Abonează-te pe  
Noua rundă de reduceri eMAG, numită "Stock Busters", vine cu oferte bune în toate categoriile de produse. Noi ne-am uitat după produse pentru birou.
Reduceri eMAG Stock Busters: oferte la produse pentru birou

O vorbă zice că un meșter prost dă vina pe uneltele lui atunci când dă greș. Dar asta nu înseamnă că un antreprenor bun nu poate fi și mai bun cu ajutorul uneltelor potrivite. Mai jos am ales câteva produse aflate la reducere la eMAG care te-ar putea ajuta să-ți construiești biroul perfect, pentru a-ți ușura munca. Restul reducerilor eMAG din campania Stock Busters sunt disponibile aici.

Reduceri eMAG la laptopuri pentru productivitate

Un laptop bun pentru un antreprenor este unul care îți permite să îți îndeplinești sarcinile fără să se blocheze, să se miște lent și fără să-ți scoată peri albi. Dacă PC-ul tău poate sau nu să mai reziste la încă un tab de Chrome ar trebui să fie ultima ta grijă. De asemenea, antreprenorii sunt mereu puși pe învățat noi aptitudini, deci un laptop bun pentru ei trebuie să poată duce atât software-ul de programare, cât și unelte de editare foto-video. În lista cu reduceri și oferte eMAG de Stock Busters am găsit laptopul Lenovo Thinkpad X1 Yoga, cu un preț redus cu 20%. Are un ecran tactil de 14 inch care se dă peste cap, deci este versatil și ușor de cărat, este dotat cu procesor Intel Core i7 și cu 8GB memorie RAM, iar un spor de performanță vine și de la stocarea de tip SSD. Îl poți cumpăra de aici.

Oferte de Stock Busters la multifuncționale de birou

Oricât aș detesta imprimantele și scannerele, ele își au rostul într-un birou. Un antreprenor e mai mereu îngropat în acte și, din păcate, trebuie să alerge cu hârtii de colo-colo. Ca să nu mai pierzi timp și în centrele de copy/print, ai nevoie de o multifuncțională de încredere. Am găsit o multifuncțională laser de la Canon. Știe să printeze și color și alb-negru, poate fi controlată și prin smartphone și scanează față-verso dintr-o singură trecere. O găsești, alături de alte reduceri eMAG, aici.

Reduceri mari la scaune de birou ergonomice

Un standing-desk te poate ajuta să fii mai productiv, dar gândurile ți le aduni mai repede atunci când stai așezat pe un scaun comod. eMAG are reduceri la întreaga gamă de scaude de birou, iar tăierile de preț trec de 40% în multe cazuri. De data asta, nu îți sugerăm noi un scaun anume, ci te lăsăm pe tine să-l alegi pe cel care crezi că-ți va plăcea cel mai mult. Toată lista cu scaune de birou ergonomice este disponibilă aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. Pe tine nu te costă nimic în plus și ai șansa de a susține acest site :)


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: