Aplicația Beez oferă posibilitatea utilizatorilor ei să doneze sumele strânse după fiecare comandă intermediată. Practic, toți cei care doresc să obțină cele mai bune deal-uri la cumpărăturile online, pot descărca aplicația Beez din AppStore sau GooglePlay, iar după crearea unui cont, vor avea acces la peste 500 de magazine partenere (fashion, it&c, produse de băcănie, travel sau alte cumpărături).

Dacă utilizatorul alege să comande prin intermediul aplicației, de la parteneri, va beneficia ulterior de un procent de cashback care i se va înapoia în contul său Beez. Banii pot fi ulterior retrași sau donați.

Începând cu luna decembrie, Beez oferă posibilitatea utilizatorilor să doneze cashback-ul strâns pentru Asociația MagiCAMP, iar din luna martie, specific pentru Fondul de urgență pentru spitale, susținut de Asociație în contextul pandemiei pe care o traversăm.

În cele 2 luni, donațiile de cashback pentru Fondul de urgență au atins suma de 10.000 de lei, de la un număr de 38 de donatori. Dar redirecționarea cashback-ului pentru cauzele susținute de MagiCAMP continuă, iar utilizatorii aplicației pot alege să doneze în continuare din cashback-ul primit, sau direct de pe cardul personal, alegând dintre cauzele deja listate în aplicație.

,,E o bucurie pentru noi să vedem mobilizarea inițială a utilizatorilor Beez, pentru că aleg să contribuie din ceea ce primesc și e o dovadă că există nevoia de a putea folosi și altfel sumele primite, decât să le retragă. Ne dorim să putem strânge, prin donațiile de cashback, o sumă de 50.000 de lei pe care să îi putem dona către proiectele Asociației MagiCAMP, în care comunitatea utilizatorilor crede foarte mult și pe care vrea să le susțină”, declară Lucian Cramba, cofondator Beez.

Procesul de donație din Beez e unul simplu: pornind de la o cumpărătură pe care utilizatorul o inițiază din aplicație, printr-un click de redirect din care alege magazinul partener, finalizează comanda dorită, apoi urmează aprobarea procentului de cashback aferent.

După ce suma cashback-ului devine activă în contul său, utilizatorul poate alege să doneze, din secțiunea de Donații, doar printr-un click și selectarea sumei dorite.