„Încă din momentul în care am decis să marșăm pe expansiunea globală, am știut că vom trece la un nume care să sune bine peste tot — cu o rădăcină latină, ușor de pronunțat și de scris în orice limbă. Voxa are o rezonanță clară, nu implică dubii când este tastat și este, de acum, umbrela sub care aducem cărțile mai aproape de orice utilizator, direct pe smartphone, tablet sau laptop”, declară Cătălin Meșter, CEO, Voxa.

Serviciul va fi disponibil utilizatorilor din România, în premieră, începând din data de 15 octombrie.

Cele 16 edituri care se adaugă portofoliului Voxa aduc în platformă un portofoliu consistent de titluri - ficțiune, cărți pentru copii, o colecție impresionantă de autori români, cărți de dezvoltare personală și business.

Voxa a semnat și cu un distribuitor internațional care va aduce în platformă mii de audiobooks în limba engleză, ca parte a strategiei de extindere a conținutului. Focusul aplicației se va axa, pentru fiecare piață în parte pe care va fi activă, pe conținut în limba locală – diferențiator major față de soluțiile existente în prezent, dublat de cel în limba engleză.

Voxa este o aplicație românească pentru audiobook-uri, e-book-uri și podcast-uri cu conținut în limba Română și în limba engleză. Serviciul grupează mii de titluri în limba română, ușurează accesul la informație și este disponibil utilizatorilor oriunde și oricând.

Voxa, fostă Storis, a primit 542.000 de euro investiție pe platforma de equity crowdfunding Seedblink. Noi am scris în acel moment în acest articol.