Antreprenorii dornici să participe la sesiunile de training și mentorat sunt așteptați să se înscrie până pe 1 octombrie pe www.tineriantreprenori.ro.

Tineri Antreprenori este structurat ca un mini MBA și gândit să acopere toate necesitățile dezvoltării antreprenoriale sănătoase și sustenabile.

Programul din acest an cuprinde workshop-uri ce acoperă următoarele subiecte: perseverența ca strategie de business, vânzări, finanțe și contabilitate, marketing și comunicare, design thinking, digitalizare, e-commerce.

Fiecare sesiune este concepută astfel încât să integreze atât latura teoretică a fiecărui subiect abordat, cât și pe cea practică. Programul se adresează antreprenorilor aflați în primii ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare.

Trainerii ediției Tineri Antreprenori din acest an sunt Cristi Tudorescu (consultant IMM) - cu el vă puteți întâlni și la ediția din acest an a taberei de antreprenoriat Startup Your Life, Marta Ușurelu (Revista Biz), Alex Dona (desprevin.ro), Claudiu Jojatu, (Milk & Cookies Studio), Alex Dascălu (Founder Institute), Raluca Radu (Answear), Andrei Radu (GPeC), Alina Bălan (Design Thinking Society).

Cele 2 luni de sesiuni săptămânale se încheie cu o perioadă de mentorat 1 la 1. Mentorii sunt antreprenori și specialiști cu o vastă experiență relevantă în domeniul în care participanții au nevoie specifică de ajutor. La final, toți cursanții participă la o sesiune de pitch în care își prezintă afacerea pentru a obținere finanțare, sprijin sau consultanță.

În premieră anul acesta, programul oferă, pe lângă premii, o serie de bonusuri. În funcție de interes și nevoile business-ului, participanții vor primi suplimentar consiliere juridică, ședințe de coaching și dezvoltare personală, consultanță de brand, marketing și comunicare.

Dincolo de premii, cele mai valoroase beneficii ale mini MBA-ului Tineri Antreprenori sunt componenta de networking, accesul la profesioniști consacrați și oameni de business experimentați și faptul că afacerile participante sunt puse sub lupă într-un mod integrat, complet și unitar.

În plus, pentru a marca cele 7 ediții anterioare ale programului, anul acesta organizația a pus bazele comunității JCI Tineri Antreprenori – Business Network, din care vor face parte toți absolvenții viitori.

Programul se va desfășura offline, în fiecare miercuri începând cu 6 octombrie, la Mindspace Victoriei.

JCI Bucureşti este prima organizaţie locală JCI înfiinţată la sfârşitul anului 2002 în România. Junior Chamber Internațional România a fost întemeiată în 2003-2004 și numără în prezent 11 organizații locale.

Cu peste 250 de membri activi la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități.