Clienții care vor comanda un website de pe WebsiteMarket.ro vor primi opțiunea de găzduire web de la Hosterion și vor avea posibilitatea să își aleagă domeniul dorit. Serviciile de găzduire web, design și suport tehnic sunt disponibile sub forma unui pachet.

”Parteneriatul cu Hosterion a fost esențial pentru a oferi într-un singur produs toate serviciile necesare pentru livrarea la cheie a unui website. Pentru partea de design avem deja un parteneriat cu Creative-Tim.com, iar layerul de hosting era veriga lipsă în această ecuație”, a declarat Adrian Chirilov, fondator AppSeed.

Puteți citi mai multe despre AppSeed, aplicația românească cu care îți faci un site cât ai clipi.

”Procesul de vânzare oferit de platformă este următorul: clientul își alege un model de website, specifică dacă vrea și serviciul de hosting și suport și, după finalizarea plății, website-ul este activat automat. Personalizarea website-ului se face în mare parte de către client prin editarea elementelor vizuale și prin intermediul modulului de administrator, generat automat”, a adăugat Chirilov.

În acest moment, pe WebsiteMarket clienții pot alege modele de site-uri Corporate, eCommerce (single product sau multi product) sau blogging. Prețurile încep de la 99 de euro și urcă în funcție de design-ul ales și de serviciile conexe precum suport în timp real sau durata hosting-ului.

”AppSeed creează instant o aplicație web incipientă și economisește astfel câteva zile de muncă care ar fi avut un cost mult mai mare. Este redus dramatic timpul necesar pentru lansarea unui website sau a unei aplicații web, acel time to market care este crucial în succesul oricărei afaceri", a declarat Adrian Andreiaș, fondatorul și directorul general Hosterion.

Totodată, AppSeed și Creative-Tim au încheiat recent un parteneriat prin care își propun să ofere aplicații web cu un design superior și o arhitectură flexibilă, ready to use.