Programul RoBOOST are ca scop accelerarea unor soluții care să răspundă cerințelor de business, într-un context actual dinamic și complex.

Pe parcursul programului, conform unui calendar ce urmează a fi publicat pe pagina dedicată, va fi selectat un număr limitat de start-up-uri și/sau IMM-uri, care prezintă un use-case bine definit și care au potențial de dezvoltare și inovare.

Criteriile de selecție pentru start-up-urile și IMM-urile ce vor face parte din RoBOOST sunt aliniate cu domeniile de interes ale Atos, cum ar fi securitatea cibernetică, tehnologii avansate, inteligență artificială și procesare Big Data.

Beneficiarii acceleratorului RoBOOST vor fi sprijiniți de Atos prin expunere și vizibilitate națională, suport tehnic din partea experților Atos și susținere activă în dezvoltarea elementelor de portofoliu selectate.

Atos va disemina în rândul companiilor selectate pentru RoBOOST, informații utile atât despre oportunități de afaceri cât și date despre evoluția pieței în domeniile vizate pentru a dezvolta strategii comune de abordare activă.

În cadrul programului, Atos nu va coordona, finanța sau sponsoriza membrii RoBOOST, ci îi va sprijini activ astfel încât aceștia să se dezvolte prin propriile puteri și să rămână complet responsabili pentru dezvoltarea propriei afaceri.

La sfârșitul perioadei programului de accelerare, beneficiarii RoBOOST ar putea fi invitați să fie candidați pentru a se alătura programului Atos Global Accelerator pentru startup-uri și IMM-uri, Scaler, un accelerator de start-up la nivel mondial care dezlănțuie valoarea de business a inovației antreprenoriale. prin colaborarea dintre tehnologii Atos și 20 de start-up-uri din toate industriile.

Atos RoBOOST este lansat în cadrul unui proiect amplu, Brașov CyberHub, ce își propune să creeze un ecosistem activ în domeniul securității cibernetice prin diverse activități și evenimente.

Cyberhub-ul din Brașov reunește sub umbrela unui parteneriat strategic, pe lângă Atos, Agenția Metropolitană Brașov, Universitatea Transilvania din Brașov și Centrul Național Cyberint.

Cei interesați, pot aplica pe pagina dedicata, la secțiunea Enroll Here.

Atos este o companie globală cu 112.000 de angajați și venituri anuale de circa 11 miliarde de euro, activă pe segmentul de securitate cibernetică, cloud și calcul de înaltă performanță. Grupul Atos oferă soluții personalizate end-to-end pentru toate industriile din 71 de țări.