După ce pe internet au apărut scurgeri de informații despre Nokia 7 Plus, acum au fost publicate și primele poze reale cu telefonul. Acesta prezintă un design familiar care coincide cu informațiile apărute anterior în presă.

Încă nu se știu foarte multe detalii despre specificațiile tehnice al modelului 7 Plus, dar imaginile publicate de Evan Blass dezvăluie câteva caracteristici sigure. Telefonul vine în două versiuni de culoare, alb și negru. Spre deosebire de Nokia 8, care avea un design oarecum demodat, 7+ are un ecran cu format 18: 9 și colţuri curbate. Nokia 7 Plus are o singură cameră frontală, de aproxiamtiv 16MP, și camere pe spate optimizate cu două obiective Zeiss și senzor de amprentă digitală.

Se presupune că telefonul va funcționa cu un procesor Snapdragon 660, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare. Faptul că are încorporat logo-ul Android One sugerează că va rula o versiune nemodificată Android, (Android 8 Oreo pentru început).

Pe lângă fotografiile cu Nokia 7 Plus, Blass a publicat și imagini cu modelul Nokia 1, care are un design mai compact și mai simplu. Se presupune că va rula pe Android Go, o versiune construită special pentru telefoanele de buget, va avea 1 GB de memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare.

Este posibil ca cele două telefoane, Nokia 7 Plus și Nokia 1 să fie printre lansările de la Mobile World Congress, care are loc la sfârșitul lunii februarie.