Unul dintre acești specialiști pe care i-ai putea aborda este Andreea Coman, avocat în Baroul București. Ea este unul dintre specialiștii în Drept pe care îi găsești pe BizTool.ro și te poate ajuta să faci antreprenoriat în litera legii.

De altfel, pe BizTool.ro, proiect powered by start-up.ro, poți să găsești un specialist, ori poți deveni chiar tu specialist și să le oferi din experiența ta celor care își construiesc acum afacerea. BizTool.ro face curat în toate căutările pe care le faci pe Google după un specialist în grafică, în marketing, după un avocat bun, sau după un consultant care să poată evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii.

Am adus alături de noi pe BizTool.ro câțiva specialiști cunoscuți în domeniile lor de activitate. Alături de ei am creat un loc unde să găsiți resursele necesare pentru a vă pune pe picioare firma, dar și unde veți beneficia de puterea și cunoștințele comunității.

Butonul "Vreau să ofer consultanță!" de pe BizTool.ro deschide calea specialiștilor pentru a fi listați în cel mai scurt timp pe marketplace-ul de servicii oferit de către start-up.ro.

Specialistul în drept penal și protecția datelor

Andreea Coman a absolvit, în anul 2012, Facultatea de Drept din cadrul Universității București și Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților. Ea spune că a realizat puțin mai târziu că a fi avocat este rolul ei, iar asta pentru că a avut parte de „maeștrii de la care să învețe meserie, de oameni cu viziune, de lideri”. Domeniile principale în care își desfășoară activitatea sunt cele ale dreptului penal și protecția datelor cu caracter personal.

„Tind să cred că, dincolo de calificările și competențele dobândite în tot acest timp, am reușit, în aceeași măsură, să îmi creez și un cod profesional propriu. Aceste din urmă aspecte îmi permit să activez în prezent în cadrul SĂVESCU & ASOCIAȚII, în calitate de Managing Associate”, afirmă avocatul.

Derulând filmul până la momentul admiterii la facultate, Andreea realizează că atunci a ales „altcineva” pentru ea această meserie, lucru pentru care este recunoscătoare, deoarece experiențele care au urmat i-au venit mănușă. „Ce mă determină să rămân în această profesie? Libertatea, satisfacția susținerii clienților, precum și cea financiară.”

BizTool. ro - consultanță juridică

„Întotdeauna antreprenorii locali, și nu numai, vor avea nevoie de avocați, și nu pentru a fi învățați despre legislația din domeniul fiecăruia de activitate, pe care majoritatea o cunosc, ci pentru că societatea funcționează pe bază de reguli, în jurul relațiilor/ legăturilor dintre oameni, în cadrul cărora inevitabil se ivesc conflicte și/ sau situații de natură juridică ce au nevoie de soluții. În plus, ariile de practică în care îmi desfășor activitatea nu sunt dintre cele mai comune, astfel încât antreprenorii pot avea cel puțin speranța legitimă că soluțiile pe care le ofer pe aceste segmente sunt optime”, este de părere Andreea Coman.

În opinia ei, antreprenorilor din România le lipsește încrederea, în special celor aflați la început de drum.

Utilizatorii platformei BizTool.ro o pot contacta pe Andreea Coman pentru a primi „răspunsuri precise, rapide și sincere cu privire la chestiuni legale și chestiuni de practică juridică”.

BizTool.ro reprezintă punctul de pornire înspre a ne îndrepta către persoane cu care simţim că avem afinităţi şi interese comune.

Ea consideră că puterea comunității este utilă pentru un antreprenor, deoarece în comunitate există acces la resurse care cu greu ar putea fi acumulate individual. „Apartenența la un grup ajută în obținerea mai rapidă a anumitor avantaje, dintre care cel mai important este crearea de legături puternice cu oameni de afaceri relevanți”.

Spune că ea însăși a beneficiat de informații, cunoștințe și lecții care, „fie m-au ferit de anumite greșeli, fie m-au ajutat să ies din anumite situații dificile, fie mi-au dat un impuls de dezvoltare” De asemenea, i-a adus resurse financiare, precum și conexiuni de încredere și de durată.

Și tot în scopul creării acestor noi legături recomandă și o platformă precum marketplace-ul de servicii BizTool.ro, atât pentru utilizatori, cât și pentru specialiștii care vor să se alăture. „A crea astfel de legături, firește, este în puterea noastră, însă BizTool.ro reprezintă punctul de pornire înspre a ne îndrepta către persoane cu care simţim că avem afinităţi şi interese comune”, conchide avocatul Andreea Coman.

Am mai povestit despre BizTool.ro și aici:

BizTool.ro: Lavinia Iancu, specialistul care te ajută să ai un brand puternic

Diana Seceleanu, consultantul PR care te ajută să te promovezi în presă

BizTool.ro: Mădălina Hodorog, consultantul care te ajută să organizezi haosul în business

Gabriela Bejan, omul de Marketing, priceput la scris și la vorbe: ”construiește planificat, cu obiective clare în minte”

BizTool.ro: Alexandra, artistul care-ți va face logo-uri memorabile

Ana-Maria Udriște, avocatul care face Dreptul să fie simplu și-ți explică de ce ai nevoie să planifici pe termen lung

BizTool.ro – Toma Grozăvescu, omul de marketing care folosește tehnici folosite de Facebook și Uber ca să-ți crească business-ul

BizTool.ro: Călin Biriș, specialistul în marketing care te ajută să aduci pe piață o companie relevantă

BizTool.ro: George Diță, specialistul care te ajută să miști piesele business-ului ca într-un joc LEGO