”Am lucrat la aplicația video Avocatura.com, pornind de la o nevoie din piață, pentru că în era digitală în care ne aflăm atât clienții, cât și avocații vor să utilizeze tehnologia pentru a comunica și a face economie de timp și implicit de bani. Pe platforma noastră, avem deja înscriși peste 300 de avocați care au în multe dintre cazuri profile profesionale cu informații detaliate despre ei și recenzii primite de la alți clienți, precum și testimoniale, ceea ce ușurează mult decizia utilizatorilor noștri de a colabora cu un avocat sau altul”, a declarat Romeo Cosma, fondatorul Avocatura.com.

Aplicația de consultații video este destinată în principal antreprenorilor și angajaților din multinaționale din București și din marile orașe din țară, dar și românilor plecați în străinătate.

În prezent, Avocatura.com are în medie un trafic zilnic de 10.000 de vizitatori, din care aproximativ 5.000 sunt clienți care caută informații despre avocați.

”Am decis să fim nu numai o platformă de informații pentru avocați, ci și una de business și să îi ajutăm pe aceștia să atragă noi clienți din online și să își crească veniturile prin acordarea de consultații video. Cu ajutorul nostru, avocații pot avea certitudinea că își încasează onorariile de la clienți, tot procesul de programare și derulare a consultațiilor video, derulându-se în mod profesionist,” a mai punctat fondatorul Avocatura.com.

Platforma le oferă clienților acces la informații detaliate despre avocați, despre profilurile și specializările acestora, precum și despre evenimentele importante din viețile lor profesionale în așa fel încât aceștia pot alege avocatul care li se potrivește și pot vede ratingul și review-urile pe care alți clienți i le-au acordat.

De asemenea, platforma îi poate ajuta pe clienți să primească alerte pe email despre dosarele din instanță și să aibă acces la o bază de date de practică judiciară, în care pot găsi procese și hotărâri ale instanțelor în cazuri similare.

”În special pentru românii aflați în străinătate, este important de știut că prin intermediul aplicației Avocatura.com au acces la avocați cu tarife mai mici decât în majoritatea țărilor din UE și că pot primi consultanță din confortul propriei locuințe sau propriului birou”, a adăugat Romeo Cosma.

Confidențialitatea consultațiilor video este asigurată de Avocatura.com, platforma fiind complet securizată.

De asemenea, după cum am menționat și mai sus, Avocatura.com a investit și în construcția unui program software de gestiune a activității avocaților, Advo Plus, prin care aceștia își pot gestiona mai ușor clienții, contractele de asistență juridică și dosarele, fie că sunt de instanță, fie că sunt de consultanță juridică.

Aplicația Advo Plus generează rapoarte de activitate și permite facturarea și emiterea de chitanțe, precum și arhivarea electronică a tuturor dosarelor avocaților și a altor documente utile.

Avocatura.com reprezintă una dintre principalele surse de informații profesionale pentru cei peste 25.000 de avocați din România. Platforma a fost lansată în urmă cu mai bine de 15 ani și are în prezent un trafic mediu zilnic de peste 10.000 de vizitatori.