BCR a acordat primul credit 100% online prin platforma George și această funcționalitate va fi disponibilă pentru toți clienții băncii în aplicația George.

Produsul este momentan în beta testing și va fi disponibil, în curând, în aplicația George, atât varianta de mobil, cât și desktop.

Creditul 100% online va oferi posibilitatea oricărui client să aleagă între o linie clasică de finanțare pentru nevoi personale sau una pentru refinanțarea unui alt împrumut, pentru o perioadă de până la 5 ani. Poți să configurezi suma și perioada direct din aplicație.

Documentele se semnează electronic, iar banii vor ajunge în cont în doar câteva minute. Nu va fi nevoie de deplasarea în nicio sucursală bancară, decât dacă vreți să obțineți sfaturi și sprijin de la experții BCR. Totul se poate face de acasă sau din orice loc cu conexiune la internet, în condițiile în care creditul online va veni la pachet cu deschiderea 100% online de cont.

Așadar, relația cu banca se mută cu totul în telefonul vostru. BCR nu a anunțat o dată de lansare exactă pentru acest nou serviciu.