Al doilea eveniment BizTool Academy, powered by OTP Bank, are loc marți, pe data de 5 noiembrie, la OK Center. Locurile sunt limitate și mai ai la dispoziție câteva ore în care te poți înscrie completând formularul de la finalul acestui material.

Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii în formularul anterior. Înscrierile sunt deschise până pe data de 31 octombrie ora 14, iar participanții selectați vor primi e-mailuri de confirmare din partea noastră.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Participanții se vor întâlni cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care îi vor trece prin etapele de bază de lansare a unei afaceri din punct de vedere financiar și legal: cum să închei contracte, educație financiară, financial planning, vânzări, coaching.

BizTool Academy – workshop despre relația dintre antreprenor și bancă

Workshop-ul în care veți afla mai multe informații despre relația dintre antrerenor și bancă este unul dintre cele 5 la care veți participa pe parcursul zilei de marți, 5 noiembrie, în cadrul BizTool Academy #2.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Printre informațiile utile pe care le vei primi în cadrul acestui workshop se numără:

  • pașii pentru a obține o finanțare din partea băncii
  • factori decizionali pentru obținerea finanțării bancare
  • poziționarea actuală a băncilor față de antreprenori

BizTool Academy - training cu Alexandru Neagu

Alexandru Neagu este un profesionist cu 14 ani de experienţă în industria financiar-bancară, în special în domeniul IMM şi Corporate. Alexandru consideră că spiritul ”antreprenorial” l-a ajutat să accepte cu ușurință răspunderi din ce în ce mai mari și să prețuiască responsabilitatea.

În prezent, coordoneaza linia de business IMM, in calitate de Director, fiind responsabil de elaborarea și implementarea strategiei băncii pentru acest segment de clienti.

Totodată, în 2015, Alexandru Neagu a avut o implicare majoră în procesul de integrare a OTP Bank cu Millennium Bank.

Vezi aici cine sunt trainerii celei de-a doua ediții a BizTool Academy.

Ce vei învăța la BizTool Academy powered by OTP Bank?

Organizăm BizTool Academy sub forma unui ultra-workshop, gratuit, de o zi. Începând cu ora 10 dimineața te invităm la 5 workshop-uri, cu durata de o oră, axate pe cinci teme de interes pentru cei care doresc să-și construiască afaceri solide în mediul online, și nu numai.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Temele celui de-al doilea eveniment BizTool Academy powered by OTP Bank sunt:

  • Aspecte contractuale de bază și despre proprietate intelectuală
  • Modelare financiară
  • Relația bancă-antreprenor sau cum obținem finanțare
  • Coaching – cum să-ți menții concentrarea
  • Sales – rolul vânzătorului în companie

BizTool Academy se desfășoară pe 5 noiembrie la OK Center. Locurile sunt limitate așa că înscrie-te ca să participi la ultra-workshop-ul gratuit de o zi.