Unul dintre aceștia este Diana Miron este CEO și Co-fondator AP.3 un studio de design și development pentru startup-uri și companii mici la început de drum. În acest an, Diana a fost inclusă pe lista Forbes 30 under 30, a celor mai remarcabili tineri europeni din domeniile lor de activitate.

Pe BizTool.ro Diana își pune la dispoziție expertiza pentru ca tu să înțelegi importanța brandingului într-un business și cum să-l construiești, de la idee la execuție.

”Am început din liceu să desenez, apoi m-am îndreptat către graphic design, am învățat programare, mi-am făcut propriul website și apoi am lucrat în mare parte ca front-end developer, iOS developer și designer”, ne povestește ea.

Dacă ai nevoie de oameni pricepuți, care să te învețe cum să construiești un brand pentru afacerea ta, să știi că îi găsești pe BizTool.ro, proiect powered by start-up.ro. Este un marketplace cu specialiști, care face curat în toate căutările pe care le faci pe Google pentru un om priceput la grafică, marketing, un avocat bun, sau un consultant care să poată evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Diana are peste 5 ani experiență ca front-end developer web și mobile, fiind specializată și în web design, logos, design de produs și branding.

”Front-end developmentul și designul sunt domenii în care lucrurile se schimbă foarte repede, mereu apar lucruri noi de descoperit și învățat, ceea ce pentru mine e o provocare”, spune ea, precizând faptul că sunt domenii ”în care aș putea să ajut cât mai multă lume”.

De altfel, Diana a fondat agenția de branding și development AP.3 cu scopul de a ajuta startup-urile să își contruiască un brand coerent pornind de la idee la execuție. ”Pe parcurs am fost mentor pentru startupuri și recent am fondat JSLeague prin care oferim workshopuri de programare JS comunității și echipelor tehnice din companii”, precizează Diana Miron.

BizTool.ro - branding & web development

După cum spuneam, Diana se numără printre specialiștii pe care îi regăsiți pe BizTool și își pune la dispoziție expertiza, alături de colegii săi din agenție, prin servicii de branding, design (concept, logo, design materiale grafice) și dezvoltare (website și aplicații web sau mobile).

”Aș zice că serviciile noastre ajută orice antreprenor să contruiască o bază solidă a afacerii. Procesul de branding pornește de la valorile, viziunea și misiunea unui business iar acestea nu ar trebui să lipsească din nicio afacere. Pe urmă urmează execuția grafică și contrucția website-ului, elemente esențiale care diferențiază brandul pe piață”, spune ea.

A fost și unul dintre trainerii primului eveniment BizTool Academy, acolo unde a susținut un workshop de branding și design.

În ziua de azi, construirea unui brand nu mai este o activitate destinată doar celebrităților. Un brand puternic te poate ajuta să ieși în evidență pe o piață extrem de competitivă și să ajungi să câștigi mai ușor parteneri de afaceri și, mai ales, clienți.

Ca să fii sigur că îți construiești un brand puternic pentru afacerea ta, poți apela la ajutorul specialiștilor în design, logo-uri, strategie și comunicare listați pe BizTool.ro, proiect powered by start-up.ro, o platformă de tip marketplace pentru conectarea antreprenorilor cu specialiștii din web design, programare, hosting, birocrație, taxe, advertising sau branding.

BizTool.ro - servicii esențiale pentru un business

”Puterea unei comunități stă în spiritul colaborativ și accesul la resurse, know-how și oameni în general, lucruri care sunt extrem de valoroase pentru un antreprenor”, afirmă Diana.

De altfel, două dintre proiectele printre ai căror inițiatori se află, JSHacks și JSLeague, s-au născut prin puterea și dorința comunității.

”Tot în comunitate am găsit mentori care m-au ajutat atât personal cât și profesional. Cred că cel mai important lucru pe care l-am învățat este faptul că împreună putem face lucruri mărețe, mai degrabă decât individual”.

Pe BizTool.ro am creat un loc unde să găsiți resursele necesare pentru a vă pune pe picioare firma, dar și unde veți beneficia de puterea și cunoștințele comunității.

Diana Miron recomandă un serviciu precum marketplace-ul BizTool.ro pentru utilizatori pentru că ”e un spațiu foarte valoros pentru utilizatori în ideea în care agregează servicii esențiale pentru un business, de calitate și experți în care îți poți pune toată încrederea. Iar pentru noi, specialiștii de pe platforma e o comunitate de oameni făini care pot face proiecte noi împreună”.

Dacă vreți să vă numărați printre experții care-și pun la dispoziție cunoștințele, ne puteți da un mail pe adresa office@biztool.ro.

BizTool Match - angajează specialiști pentru proiectele tale

Recent am extins funcționalitățile marketplace-ului de servicii prin BizTool Match. În esență, poți să publici pe platformă un proiect la care ai nevoie de un specialist și nu te mai chinuiești să dai anunțuri sau să-i cauți pe grupuri de Facebook.

Pe lângă posibilitatea de a lua legătura oricând cu specialiștii BizTool, ai și opțiunea de a lista un proiect pentru care ai nevoie de ajutor specializat în cadrul secțiunii BizTool Match, urmând să fii contactat de experții potriviți nevoilor tale de business.

Mai multe detalii despre BizTool Match poți afla pe această pagină. Tot aici poți adauga proiectul tău pentru care ai nevoie de ajutorul experților listați pe platformă.

Un număr limitat de proiecte publicate pe BizTool Match vor fi promovate pe paginile de Facebook BizTool.ro și start-up.ro. Cele mai interesante proiecte, care au și detalii destule, vor putea fi promovate și prin articole pe start-up.ro. Astfel, vrem să integrăm direcția editorială și susținerea antreprenoriatului pe care o facem pe start-up.ro cu BizTool.ro.

Aici poți găsi mai multe materiale cu experți listați pe BizTool.ro, precum și transcript-uri ale webinariilor pe care le-am organizat sub umbrela BizTool și alături de comunitatea Viața de freelancer.