Miercuri, pe 22 aprilie, începând cu ora 11, vom afla cum să asigurăm lichidități în firmă în perioada de criză cauzată de coronavirus de la Elisa Rusu, CEO-ul fintech-ului Omnicredit, în cadrul unui nou webinar BizTool.ro.

Aveți acces gratuit la acest webinar gratuit intrând pe paginile de Facebook ale BizTool.ro, start-up.ro și Viața de freelancer, miercuri, 22 aprilie, la ora 11. Continuăm să oferim sfaturi utile și ajutor comunității de antreprenori și în 2020 cu o nouă serie a webinariilor pe care le oferim sub umbrela BizTool.ro și în parteneriat cu Viața de freelancer, comunitatea care-i ghidează pe profesioniștii din industriile creative pe drumul spre construirea unui business sustenabil și de succes.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Webinar gratuit BizTool.ro & Viața de freelancer, miercuri, 22 aprilie

Chestiunea lichidităților este extrem de importantă pentru firme, și cu atât mai mult în această perioadă. Vom sta de vorbă cu Elisa Rusu, CEO-ul Omnicredit, platformă fintech de micro finanțare din România ce oferă produse de factoring, scontare și microcreditare via online, despre soluțiile pe care le au la îndemână micii antreprenori și freelancerii pentru a-și asigura lichiditățile acum.

Elisa are peste 20 de ani de experiență în finanțe și bănci, este cofondatoare a mai multor fintech-uri, azi aflându-se la conducerea unuia dintre ele: Omnicredit, o platformă de microfinanțare exclusiv online, dedicată antreprenorilor și micro-întreprinderilor. Este specialistă în factoring și a făcut parte din echipa de fondatori și manageri a Instant Factoring, primul fintech dedicat factoringului în România. A deschis și coordonat departamentul de factoring al Băncii Transilvania, între 2009 și 2017.

Elisa Rusu va fi alături de noi, live, într-un webinar BizTool & Viața de freelancer, miercuri, pe data de 22 aprilie, începând cu ora 11.

Printre temele pe care le vom aborda în cadrul webinarului se numără:

  • Ce poate face statul ca să limiteze pierderile acestor firme mici.
  • Ce caută clienții acum din punct de vedere al asigurării lichidităților.
  • Probleme întâmpinate de antreprenori acum din punct de vedere al lichidităților.
  • Ce produse sunt accesibile celor care nu se încadrează în criteriile băncilor; ce costuri au aceste produse.
  • Ce este factoring-ul și cum îi poate ajuta o soluție de factoring – soluțiile Omnicredit.
  • Ce pot învăța din actuala situație, cum să folosească pe viitor mai eficient serviciile financiare pe care le pot acces.

Ora transmisiunii în direct: 22 aprilie, ora 11

Pune pe hârtie toate detaliile pe care dorești să le afli privind modalitățile în care poți face rost de lichidități în firmă și vom încerca să-ți oferim răspunsuri în cadrul webinarului pe care-l vei putea urmări miercuri, 22 aprilie, începând cu ora 11, pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

>