Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Pentru Black Friday 2017 în România, eMAG va avea în ofertă peste 2 milioane de produse, iar data la care încep reducerile este 17 noiembrie.

”De la an la an, Black Friday la eMAG este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut, ne-am pregătit în ultimele 10 luni și vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce își doresc clienții”, a declarat Tudor Manea, general manager al retailerului.

Black Friday 2017 la eMAG, 2 milioane de produse

Pentru ce-a de-a 7-a ediție a Black Friday, pe lista de reduceri a eMAG se vor afla televizoare, telefoane, laptopuri, fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării și anvelope. Produsele din ofertă vor putea fi achiziționate și în rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor partenere. Alături de eMAG, în ediția Black Friday 2017 vor participa și peste 4.000 de selleri din Marketplace.

Black Friday la eMAG din 2011

Încă din 2011, când eMAG a organizat pentru prima dată Black Friday în România, fenomenul s-a bucurat de un real succes și a avut creșteri considerabile de la an la an. Magazinul online a fost primul care a introdus conceptul de Vinerea Neagră în comerțul de la noi.

Astfel, un studiu realizat de Kantar Millward Brown, după Black Friday 2016, s-a observat faptul că 94,3% din populația cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani auzise de cel mai așteptat eveniment de shopping al anului.

Românii preferă reducerile online de Black Friday

Același studiu a confirmat preferința tot mai ridicată a românilor pentru cumpărăturile online: de Black Friday, 47,5% din cei care au achiziționat produse la reducere au comandat online, în timp ce pentru offline au optat 41,5%, iar 11% au îmbinat ambele modalități.

eMAG a fost, în 2016, destinația principală a celor care au cumpărat ceva de Vinerea Neagră, fiind ales de 36,8% dintre cumpărători. ”Având în vedere creșterea constantă de la an la an, ne așteptăm ca și Black Friday 2017 să fie un nou record, din toate punctele de vedere”, a mai spus Tudor Manea.

Ora la care începe Black Friday 2017

Retailerul onlie nu a făcut un anunț oficial privind ora la care va începe campania Black Friday 2017 dar, pe baza experienței din anii precedenți, știm că reducerile devin active pe site dimineața, între orele 5 și 7. Deci pe data de 17 noiembrie, va trebui sa vă treziți devreme ca să beneficiați de ofertele magazinului.