Lectură de 2 min

Black Friday 2018 la televizoare – reduceri de peste 1.200 de lei

Abonează-te pe  
Campania de Black Friday 2018 este un moment bun pentru a vă lua niște electrocasnice noi. Și cum televizoarele sunt în topul preferințelor românilor, am selectat câteva modele care au reduceri de peste 1.200 de lei.
Black Friday 2018 la televizoare – reduceri de peste 1.200 de lei

Black Friday 2018 la televizoare vine la CEL.ro cu reduceri de peste 1.200 de lei (chiar și de 3.600 de lei) la câteva produse cu performanță crescută. Peste 100.000 de produse au reduceri speciale în Vinerea Neagră la CEL.ro. Am selectat și noi câteva produse din oferta la televizoare.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Televizor OLED LG

Produsul are o diagonală de 139 de centrimetri, are ecran OLED, ultra HD și 4K, ceea ce îi oferă posibilitatea de a afișa imagini clare, detaliate și cu o experiență HDR. Televizorul LG este echipat cu un sistem de sunet Dolby Atmos, oferind o experiență de sunet surround ca și când ați fi la cinema. În oferta de Black Friday 2018 a CEL.ro îl regăsiți la un preț redus cu 1.400 de lei față de costul inițial.

Black Friday 2018 – Televizor LED LG

Smart TV-ul LG are o diagonală de 165 de centimetri, rezoluție Ultra HD 4K, pentru imagini vii și clare chiar și atunci când sun văzute de aproape. Este la vânzare de Black Friday 2018 la CEL.ro, iar prețul este redus cu 1.400 de lei.

Televizor LED LG

Acest smart TV de la LG are tot rezoluție Ultra HD 4K, și o diagonală generoasă: 177 de centimetri. În oferta de Black Friday a CEL.ro este la o reducere cam la fel de generoasă ca și diagonala: dispar 2.400 de lei din prețul inițial.

Black Friday 2018 la televizoare – LG OLED 4K UHD

Acest model are, poate, una dintre cele mai mari reduceri din portofoliul de televizoare al CEL.ro: 3.600 de lei. Merită, însă, fiecare leu. Este un televizor care oferă o combinație superbă între design și sunet – bara de sunet este montată pe suportul televizorului. Televizorul OLED LG suportă conținut HDR premium oferit de Dolby Vision, și este compatibil cu tehnologiile convenționale HDR10 și HLG. Tehnologia LG Active HDR optimizează imaginea HDR, oferind o experiență de vizualizare reală.

Îl puteți achiziționa accesând acest link.

Televizor Samsung curbat

O ofertă bună pentru televizoare la reduceri de Black Friday 2018 la CEL.ro este și la modelul Samsung 65NU7302. Are ecran curbat, rezoluție 4K, iar tehnologia HDR optimizează culoarea și contrastul fiecărei scene pentru ca voi să vedeți cele mai mici detalii ale imaginilor.

Prețul acestui televizor este redus cu 1.300 de lei față de cel inițial.

Black Friday 2018 la CEL.ro – Televizor Samsung SUHD

Modelele Samsung SUHD integrează cea mai nouă tehnologie, Quantum Dot, pentru a vă oferi o experientă de vizionare incredibilă. Acest model are o diagonală de 165 de centimetri și îl puteți achiziționa din oferta retailerului cu o reducere de 2.700 de lei.

Televizor Samsung 4K UHD Premium

Cu o diagonală de 190 de centimetri, cu rezoluție Ultra HD Premium și HDR 10+ și Dynamic Crystal Colour (care aduce culorile la viață), acest televizor este cu adevărat spectaculos. Spectaculoasă este și reducerea de care beneficiază în oferta de Black Friday 2018 la CEL.ro: 3.450 de lei.

Peste 100.000 de produse au reduceri speciale în Vinerea Neagră la CEL.ro. Am selectat și câteva electrocasnice de bucătărie care să vă ajute să începeți ziua cu un mid dejun delicios. CEL.ro a lansat campania de Black Friday pe site și sunt unele reduceri semnificative chiar și de până la 70%, pentru telefoane, laptopuri și accesorii. Noi am selectat și cinci dintre cele mai căutate modele de laptop, pe care le să le cumperi la un preț mult mai mic.

Black Friday 2018 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64 sau Fashion Days. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2018. Fie că sunteți interesați de eMAG Black Friday sau de campaniile altor magazine online, precum Flanco, Altex, evoMAG sau PC Garage, sau de cele ale operatorilor, găsiți aici sfaturi utile pentru cumpărături reușite.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: