În această seară, mâine și tot weekendul, magazinele online din România organizează cea mai mare sesiune de reduceri colective din România, Black Friday 2018.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Chiar dacă multe magazine au avut oferte de Black Friday cu câteva săptămâni înainte de 16 noiembrie, astăzi sunt cele mai groase reduceri.

F64 e retailerul online specializat în vânzarea de aparate foto și accesorii. Iată câteva recomandări din oferta lor.

Pentru toate reducerile de la celelalte magazine, poți intra în acest articol de Black Friday 2018.

Oferte Black Friday 2018 la F64

Nikon D7200 - reducere de 1.200 de lei pentru un aparat foto care se adresează atât celor amatori care vor să învețe să folosească un DSLR, dar și celor profesioniști care nu vor ceva foarte scump. Filmează Full HD la 60 de fps.

Canon EOS 80D cu o reducere de 1.300 de lei are un senzor de 24,2 megapixeli, un procesor de imagine Digic 7 și o sensibilitate ISO 100-51200.

Dronă DJI Phantom 4 Pro - reducere de 1.000 de lei. Pasionații de drone sunt în căutare de prețuri foarte bune și chiar dacă Phantom 4 Pro e o dronă scumpă, pentru profesioniști, reducerea o poate face și mai atractivă.

Canon XC10 este o cameră video profesionistă cu o reducere de 1.900 de lei. Filmează UltraHD și are un zoom optic 10x.

Samsung Smart TV 123 de centimetri - 4K are o reducere de 850 de lei.

Alte oferte de Black Friday 2018

„Pentru anul acesta nu ne-am propus o creștere a încasărilor sau a rulajului în campania de Black Friday, ci ne-am concentrat pe livrarea serviciilor de calitate. Vom avea peste 1.500 de produse reduse. Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt: aparatele foto-video DSLR și mirrorless, diverse camere video, obiectivele DSLR și mirrorless, dronele și camerele de acțiune, echipamentele de studio, precum și mare parte din gama de accesorii, de la memorii la imprimante, blițuri, gripuri, genți foto-video, trepiede șamd”, anunță Marian Alecsiu, CEO și cofondator F64.

Totodată, F64 anunță că, în acest an, campania de reduceri Black Fridaynu va mai fi exclusă de la acumularea de puncte de fidelitate. Toate punctele acumulate odată cu achizițiile de Black Friday vor fi luate în calcul. „Dacă înainte promoțiile nu se cumulau și punctele de fidelitate nu erau valabile în perioada de Black Friday, din acest an clienții beneficiază în continuare de acestea, doar că le primesc la 30 de zile după realizarea comenzilor”, a detaliat Marian Alecsiu.