Echipamente din gama de imprimante EcoTank precum și videoproiectoare Epson business și home cinema pot fi achiziționate la prețuri reduse de la principalii retaileri, din magazinele online şi din reţeaua partenerilor autorizaţi. În oferta promoțională din acest an sunt incluse 15 modele de imprimante şi multifuncționale color din gama EcoTank, precum și 12 modele de videoproiectoare.

Gama EcoTank conține modele de imprimante şi multifuncţionale compacte și fiabile, care ajută la reducerea costului de imprimare cu până la 90%.

Imprimantele EcoTank sunt echipate cu un sistem de realimentare cu cerneală conceput pentru a minimiza riscul de scurgere și murdărire. Recipientele integrează un mecanism care asigură umplerea rezervoarelor exclusiv cu cerneala de culoarea corespunzătoare, rapid și ușor, reducând astfel semnificativ numărul deșeurilor din plastic produse de cartușele tradiționale.

Cu rezervoare de cerneală care tipăresc echivalentul a aproximativ 66 de cartuşe, multifuncţionalele EcoTank pot fi realimentate la intervale mai mari de timp. Ușor de montat și de folosit, imprimantele din gamă pot livra, cu cerneala inclusă în cutia echipamentului, până la 14.000 de pagini color sau echivalentul a 3 ani de utilizare.

În oferta Black Friday, consumatorii pot găsi oferte la echipamentele de print 3-in-1 (printare, scanare, copiere) EcoTank L3110, L3111, L3210, dar şi la modele de multifuncţionale cu conexiuni Wi-Fi și Wi-Fi Direct, precum EcoTank L3150, L3151, L3156 și L3250 sau modelul EcoTank L3160 cu ecran LCD.

Din oferta Black Friday mai face parte imprimanta color EcoTank L1110, dar și multifuncţionalul alb L4266, cu imprimare wireless față-verso, Wi-Fi Direct, ecran LCD şi cerneală pigment pentru imprimarea de documente la calitate superioară.

Pasionații de domenii creative pot achiziționa multifuncţionalele foto EcoTank L8160 (A4) și L8180 (A3+), dotate cu Wi-Fi Direct şi Ethernet, ecran tactil și 6 cerneluri diferite, inclusiv gri, cu care pot fi printate până la 2.300 de fotografii 10x15 cm cu un singur set de recipiente de cerneală. De asemenea, oferta este completată de multifuncţionalul foto L850 (A4), cu 6 culori şi cu ecran LCD, cu care se pot imprima cu uşurinţă fotografii de calitate la costuri reduse de pe carduri de memorie sau direct de pe camere foto prin PictBridge.

Gama de videoproiectoare Epson

Experiența cinematografică de acasă este acum la un pas distanță de cinefili. Oferta promoțională Epson include și o serie de videoproiectoare versatile, care se pot plia atât pe momentele de relaxare din timpul liber, cât și pentru cele de concentrare din timpul programului de lucru de acasă. Alături de cinefili, pasionații de competiții sportive, gamerii și iubitorii de experiențe complete de vizionare pot achiziționa acum proiectoare cu tehnologia patentată Epson 3LCD care oferă imagini clare, luminoase și culori vii.

Modelul EF-100 este un videoproiector laser, compact și portabil, cu un sistem audio integrat, ce poate fi așezat astfel încât să proiecteze imaginea chiar și pe tavan, fiind piesa de rezistență pentru timpul dedicat copiilor. EF-100 este disponibil în variantele alb şi negru, dar și ca modele cu ANDROID TV, EF-100W ATV şi EF-100B ATV.

Proiectorul TV laser compact EF-11 face parte din gama EpiqVision Mini și proiectează pe aproape orice suprafață. Este partenerul perfect pentru gamerii activi sau pentru şedinţele de acasă, afișând conținut de pe telefon, de pe un dispozitiv de streaming, de pe laptop, de pe consola de jocuri, prin intermediul Miracast integrat.

Videoproiectoatele EB-E01 cu 3.300 de lumeni, EB-E10 cu 3.600 de lumeni, EB-X06 cu 3.600 de lumeni şi EB-FH06, Full HD cu 3.500 de lumeni sunt modele versatile care pot fi integrate și utilizate optim atât pentru prezentări business, cât și pentru o seară de filme sau gaming à la carte.

Lista proiectoarelor incluse în oferta Epson de Black Friday 2021 se incheie cu videoproiectoarele Full HD Epson EH-TW740 şi EH-TW750 care produc imagini luminoase şi pline de culoare, cu detalii clare, chiar şi în încăperi luminate, și cu o durată lungă de viaţă a lămpii.

Echipamentele Epson aflate la reducere cu ocazia Black Friday 2021 sunt disponibile în ofertele principalilor retaileri, în magazinele online şi în reţeaua partenerilor autorizaţi Epson.