evoMAG.ro a lansat campania Winter Black Friday, care se desfășoară în perioada 15 - 28 februarie, și are în ofertă produse cu reduceri semnificative, unele având reduceri și de peste 1.500 de lei.

Black Friday la evoMAG.ro: Smarthphone-uri la reducere

Apple iPhone XS Max are cel mai mare ecran pus vreodată pe un iPhone - 6,5 inch și rezoluție Super Retina. Sunetul e stereo și mai puternic decât pe orice alt iPhone. Funcția de Face ID a fost îmbunătățită. Camera de pe iPhone XS Max are 12MP+12MP, mai rapidă și mai sensibilă la lumină scăzută. Mai multe detalii despre specificațiile tehnice citiți aici, iar telefonul îl poți cumpăra la reducere pe evoMAG de Black Friday, la prețul de 6.599 de lei, la 512 GB, mai ieftin cu 1.100 de lei.

Samsung Galaxy S9 Plus are diagonală de 6,2 inch, rezoluție QHD. Smartphone-uri are slot de card microSD, mufă jack pentru căști și rezistență la apă. Vine și cu difuzoare stereo, deci sunetul este puternic. Camera principală e o combinație dintre doi senzori de 12MP. Samsung Galaxy S9+ vine cu o autonomie de cel puțin o zi. Citește aici review-ul start-up.ro pentru Samsung Galaxy S9+, un telefon de nota 9,9, iar dacă te convinge și pe tine, îl găsești la reducere pe evoMAG.ro de Black Friday, la prețul de 2.899, mai ieftin cu 1.500 de lei.

Winter Black Friday la evoMAG.ro - Televizor LED Samsung, 139 cm

Televizorul cu cea mai semnificativă reducere din catalogul de produse incluse în campania de Winter Black Friday la evoMAG.ro este LED Samsung, de 139 cm. Acesta are o rezoluție Full HD și dispune de Micro Dimming Pro, care procesează imaginea, oferind un contrast mai puternic. Acest smart TV de la Samsung se conectează extrem de ușor la dispozitivele mobile, iar funcția Samsung Easy Sharing vă permite să transferați cu ușurință date de la televizor la dispozitivul mobil și invers. Televizorul LED Samsung costă pe evoMAG 2.089 de lei, redus de 4.399 de lei.

Black Friday la evoMAG.ro: Eelctrocasnice

Fier de călcat Philips EasySpeed Plus. Jetul de abur de până la 110 g al aparatului îndepărtează rapid cutele persistente și are funcția de călcat cu jet de abur vertical. Este dotat cu oprire de siguranță, la lăsarea fierului de călcat nesupravegheat. Este redus cu 45% și îl găsești la 89,99 de lei.

Aspirator cu sac Philips PowerLife. Oferă performanţă optimă de curăţare datorită capului de aspirare TriActive+, conceput special pentru depunerile mari de praf, având clasă de eficienţă energetică B. Aspiratorul are un compartiment pentru praf de 3 l și s-bag pentru performanţă de lungă durată, iar datorită mânerului ergonomic foarte lung ajungi în toate colţurile. Îl găsești pe evoMAG.ro de Black Friday 249,99 de lei, redus de la 420 de lei.

Combina frigorifică Beko. Este echipată cu display electronic și voice recorder - o combinație perfectă de inovație și spirit practic. Datorită funcției Active Fresh Blue Light, se menține efectul de fotosinteză prin lumina albastră din interior, iar durata de conservare a legumelor și fructelor crește cu 30% față de un compartiment standard. Prezintă caracteristicile auto defrost, safety glass, active seal guard. Cu ajutorul funcției Auto defrost scapi de grijă formării gheții în interiorul aparatului frigorific. O găsești pe evoMAG.ro de Black Friday la 1.249 de lei, mai ieftină cu 650 de lei.

Black Friday la evoMAG.ro: laptop-uri și produse de fitness

Laptop HP Pavilion: Procesor Intel Core i7-8550U, 15,6 inci, rezoluție FHD, 8GB, 128GB SSD + 1TB - preț nou 3.499 de lei, preț vechi 4.799 de lei.

Laptop HP 250: Procesor Intel Core i5-7200U, 15,6 inci, rezoluție FHD, 8GB, 1TB HDD - preț nou 2.499 de lei, preț vechi 3.299 de lei

Brățară Fitness Huawei Honor Band 4 - preț nou 199 de lei, preț vechi 289 de lei.

Bandă de alergare electrică FitTronic D30 - preț nou 1.399, preț vechi 1.899 de lei