Cei de la Yellow Store sunt cunoscuți printre fotografii amatori și profesioniști, fiind distribuitorii brandului Nikon în România. De Black Friday România 2018 am intrat pe site-ul Yellow Store și am descoperit mai multe modele cu reduceri considerabile.

Reduceri la aparate foto Nikon - Black Friday 2018 România

Nikon D7200 Body are o reducere de 1.200 de lei, foarte mare. Aparatul are 24,2 MP și focalizare foarte rapidă. Valorile ISO sunt între 100-25600, deci fotografiile făcute noaptea vor ieși foarte bine. Aparatul beneficiază și de conectivitate WiFi și NFC, pentru partajare rapidă a imaginilor. Este disponibil aici, la preț special de Black Friday 2018.

O reducere impresionantă de Black Friday este și la aparatul Nikon D750. Prețul este redus cu 2.702 lei și aparatul vine fără obiectiv. Rezoluția este de 24,3MP, iar senzorul este în format FX. ISO-ul poate ajunge până la 51200 și aparatul are ecran ratabil. Viteza de fotografiere este de până la 6,5 cadre pe secundă și aparatul foto poate fi cumpărat de aici.

Nikon D5600 poate fi un aparat foarte bun pentru cei care nu au un buget mare, dar vor să se inițieze în tainele fotografiei. Reducerea de pe Yellow Store de Black Friday România este de 900 de lei, iar aparatul vine cu obiectiv stoc inclus. Este un DSLR cu senzor de 24,2MP și dispune de mai multe filtre software prin care vă puteți manifesta creativitatea. Aparatul este disponibil aici.

Black Friday 2018 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64 sau Fashion Days. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2018. Fie că sunteți interesați de eMAG Black Friday sau de campaniile altor magazine online, precum Flanco, Altex, evoMAG sau PC Garage, sau de cele ale operatorilor, găsiți aici sfaturi utile pentru cumpărături reușite.